Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
rene010 pisze:zęby zostały ładnie usunięte przynajmniej bardzo ładnie się wszystko zagoiło , tu jestem pod wrażeniem bo kocio miał naprawdę bardzo poważny stan zapalny dziąseł
dziąsła krwawiły przy dotyku, były rozpulchnione, nadżerki i pieron wie co jeszcze po prostu tragedia.
teraz po ponad tyg. od usunięcia tych zepsutych i leczeniu kocio JE SAMODZIELNIE tu musiałam napisać dużymi literami bo naprawdę dziąsełka ma ładne, ale i leki jakie bierze by doprowadzić paszcze do porządku są bardzo silne (Kefavet, Aniklindan, tu mi wymiotował , potem Dalacin i teraz nie pamiętam co bierze w zastrzyku 2 razy dziennie.
I pewnie byłam bym bardzo szczęśliwa bo kitek odżył, zęby mu nie sprawiają problemu ładnie je jakby nie to oczko.
Białaczkę też odrzuciliśmy.
Czy ktos sie spotkał już z takim przypadkiem.
Może to powikłania po narkozie (miał trzy w tym roku )
Może podczas zabiegu wet nie przymknął oczka, - czy to możliwe
Może to powikłania po lekach Antybiotykach
Może to cukrzyca polekowa
Może zaćma
Dziewczyny mówicie że dr Gancarz udziela opinii przez net.???????
żeby tylko naprowadził z czego to może być
Pomóżcie
zarzaneri pisze:rene010 pisze:zęby zostały ładnie usunięte przynajmniej bardzo ładnie się wszystko zagoiło , tu jestem pod wrażeniem bo kocio miał naprawdę bardzo poważny stan zapalny dziąseł
dziąsła krwawiły przy dotyku, były rozpulchnione, nadżerki i pieron wie co jeszcze po prostu tragedia.
teraz po ponad tyg. od usunięcia tych zepsutych i leczeniu kocio JE SAMODZIELNIE tu musiałam napisać dużymi literami bo naprawdę dziąsełka ma ładne, ale i leki jakie bierze by doprowadzić paszcze do porządku są bardzo silne (Kefavet, Aniklindan, tu mi wymiotował , potem Dalacin i teraz nie pamiętam co bierze w zastrzyku 2 razy dziennie.
I pewnie byłam bym bardzo szczęśliwa bo kitek odżył, zęby mu nie sprawiają problemu ładnie je jakby nie to oczko.
Białaczkę też odrzuciliśmy.
Czy ktos sie spotkał już z takim przypadkiem.
Może to powikłania po narkozie (miał trzy w tym roku )
Może podczas zabiegu wet nie przymknął oczka, - czy to możliwe
Może to powikłania po lekach Antybiotykach
Może to cukrzyca polekowa
Może zaćma
Dziewczyny mówicie że dr Gancarz udziela opinii przez net.???????
żeby tylko naprowadził z czego to może być
Pomóżcie
w krakowie tez jest okulista z tego co wiem https://www.facebook.com/pages/Przychod ... 4371812547 możesz zadzwonić i spytać czy gdzieś w twojej okolicy nie maja konsultacji ....albo czy może ci kogoś z okolicy polecić, czasem weci robią specjalizacje i sie interesują rożnymi przypadkami i je omawiają z profesorami czy kolegami na zjazdach...a w razie czego im będzie łatwiej konsultacje telefoniczne przeprowadzić...
anka1515 pisze:Możesz sprawdzić smak kropli,chociaż koty chyba nie odczuwają wszystkich smaków.
Jak zakraplasz to główkę bierzesz do góry i może spływać katar.
Ale ja celowo sobie zakraplam nacl do oczu bo mam klopoty z oczami,zatokami .po wpuszczeniu kropli do oka splywa do gardła i jest mniejszy ucisk na oczy.Kocie może miec inną troszkę budowe.
rene010 pisze:Znowu porażka.
Dziś rano Skwarusia zawiozłam do lecznicy oczko z dnia na dzień znowu mętnieje.
NIE WIEM CO ROBIĆ![]()
Wszystko wróciło. całe oczko zamglone.
poza tym kot ma apetyt, nawet większy bym powiedziała , strasznie mi przytył, jest ruchliwy, i normalnie się zachowuje.
wet zlecił badania, po pracy mam jechać po kiciusia i na rozmowę.
Pomóżcie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], Paula05 i 318 gości