Lord w Dt u Halbiny. Metamorfoza Jego Lordowskiej Mości.

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon cze 02, 2014 18:25 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Cieszę się niezmiernie ,że Lordzik już bezpieczny. Dzięki Halbino :1luvu: Bardzo się cieszymy ,że się zgodziłaś na przyjęcie na tymczas tego bidaka. Teraz tylko patrzeć jak przemieni się w "łabędzia" Rozmawiałam z wetem w schronie przy odbiorze futrzaka- badań żadnych nie miał, bo "oprócz wyniszczenia nic nie wskazywało na ich konieczność" Na dzień dobry został zaszczepiony na panleukopenię , kk i wściekliznę. Odrobaczony. Ze względu na wychudzenie lekarz zalecał Royal Canin Gastro w małych ilościach a częściej.
Miałam przyjemność zapoznać się bliżej z Lordzikiem u moich rodziców, gdzie czekaliśmy na transport Iwonki , okazał się bardzo kontaktowym zwierzem , kokietował nas tymi swoimi pięknymi oczami. Dostał odrobinę mięska z szyjki kaczki , które zjadł ochoczo :) Fajny z niego chłopak. Życzę,aby doprowadzanie Lordzika do stanu używalności odbyło się bez przeszkód. Głaski dla Kocia.

beata1973

Od: Czw gru 08, 2011 8:24

Post » Pon cze 02, 2014 19:37 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Faktycznie ma spojrzenie uwodzące... i apetyt na mięsko... korzysta z kuwety, nie stresuje się towarzystwem, nie lubi być izolowany, płacze... W tej chwili sprawdza, gdzie śpi się najwygodniej, sprawdził już kilka miejsc... :lol:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon cze 02, 2014 19:45 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

halbina pisze: W tej chwili sprawdza, gdzie śpi się najwygodniej, sprawdził już kilka miejsc... :lol:

w końcu Lord :mrgreen:

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon cze 02, 2014 20:25 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

No Lord, imię wstrzelone idealnie :) Mówili ,ze w klatce strasznie tęsknił do człeka, miał dobrą metodę :lol:

beata1973

Post » Pon cze 02, 2014 20:33 Re: Szukamy transportu Wrocław - Zabrze dla kota

OlaLola pisze:
myamya pisze:Mój wkład był minimalny, ja tylko dzwoniłam i przekazywałam informacje. ;)

Oj Myamya, nie umniejszaj sobie, Twoja determinacja doprowadza do Happpppppyyyyy Endu. Te wszystkie super kontakty , co uruchomiasz do super dziewczyn, patrz Iwonka, OlaLola, Halbina :1luvu:
Wierzę,ze kocio znajdzie super domek .

beata1973

Post » Pon cze 02, 2014 21:51 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Ale się cieszę, że jemu się udało !!!! :)

Labella

Od: Wto sie 21, 2012 21:58

Post » Wto cze 03, 2014 14:49 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Lordzik zaanektował kosz w kołderką (psi koszyk), rozwala się jak na lorda przystało. Apetyt dopisuje, kocio czuje się dobrze. Pozdrawia wszystkie Cioteczki.
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto cze 03, 2014 16:31 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto cze 03, 2014 16:48 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Nie mogę patrzeć na to futro... :roll:
pięknooki :) :1luvu:

OlaLola

Post » Wto cze 03, 2014 16:59 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Ale mimo tego, że jest takim oberwańcem, to i tak jest z niego bardzo ładny kot.
Nie wiem, jak ktoś takiego ładnego kota mógł wziąć za persa... :twisted:

myamya

Od: Czw cze 23, 2011 12:16

Post » Wto cze 03, 2014 18:10 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

myamya pisze:Ale mimo tego, że jest takim oberwańcem, to i tak jest z niego bardzo ładny kot.
Nie wiem, jak ktoś takiego ładnego kota mógł wziąć za persa... :twisted:

Właśnie, persem to on na pewno nie jest rasowym, chociaż fuferko ma takie piórkowe...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Wto cze 03, 2014 18:11 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

on nie ma perskiej mordki :roll:

OlaLola

Post » Wto cze 03, 2014 18:20 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Coś rasowego być może wśród przodków miał, ale chyba faktycznie to nie był pers, ten nosek ma zbyt zgrabny.
Jak dotarła do mnie plotka o nim, to miał być persem, ale coś mu chyba nie wyszło... ;)

myamya

Od: Czw cze 23, 2011 12:16

Post » Wto cze 03, 2014 18:40 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

Tak trafił do mnie Leoś miał być persem, a był norweskim leśnym, a to i to że był norwegiem wyszło jak się kota do porządku doprowadziło. :roll:

OlaLola

Post » Wto cze 03, 2014 18:49 Re: Lord w Dt u Halbiny, długowłosy szkielecik opuścił schro

ja tam wolę norwegi... :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

[poprzednia][następna]