Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anetka_M pisze:Cindy pisze:Trzeba mu szukac domku i oglaszac. OlaLola dobrze napisala - nie powinnas wypuszczac go z domu zanim go nie wyadoptujesz![]()
![]()
za kocurka, zeby szybko znalazl domek
![]()
![]()
Dzisiaj go nie wypuściłam ale rano sam uciekł. Mam okna otwarte na makro tzn uchylno-rozwieralne i znowu musiał wyskoczyć przez nie. Tak jak wczoraj późnym popołudniem ale wrócił na noc.Póki co nie widziałam go jeszcze koło kamienicy.. Mam nadzieję że wróci tak jak wczoraj bo mimo wszystko zaczynam się martwić.Niestety okien pozamykać nie mogę.
OlaLola pisze:A może warto pomyśleć nad czymś takim? to specjalne zabezpieczenie okna uchylnego...
http://www.zooplus.pl/shop/koty/drzwi_s ... _kot/30843
OlaLola pisze:To może z Głupolkiem iść do weterynarza... mógł coś zjeść na dworze, skoro wychodzi...
a katrowałaś go w końcu...?
ewan pisze:Wiem, że się narażę ale nie mogę czytać info w tym wątku spokojnie - czy myślisz, że ktoś Ci kota wyleczy poprzez forum? Zaszczepiłaś go, odrobaczyłaś? Kot wychodzący narażony jest na wiele niebezpieczeństw i chorób np. pp, idź z nim do weta, bo takie wymioty to zły symptom!!!. Jeżeli podjęłaś się opieki to fundusze musisz znaleźć!!!
To nie on powinien mieć na imię Głupolek!!!
ewan pisze:To nie on powinien mieć na imię Głupolek!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 239 gości