mozliwe ze mleko jest za rzadkie jednak kicia zrobila dzisiaj normalna kupke wiec na razie nie bede zmieniac jej pokarmu dodam ten espumisan do mleczka. robie tak ze przykladam jej do dupki chusteczki i ta woda sobie wsiaka wczoraj zamoczylo sie kolo 10 chusteczek hig dzisiaj nieco mniej... brzuszek na szczescie nie jest twardy tylko wyglada jak balonik zwlaszcza jak sie napije mleka. daje wlasnie niewielkie porcyjki co okolo 1-2 godziny dodatkowo troche napoje masuje brzuszek i znowu poje nawet podczas jednego karmienia zeby nie pekla... kicia dzisiaj sama wyszla z kartonu i chodzila po pokoju z ogromnym wrzaskiem bo nie bylo jedzenia (gotowe mleczko styglo w kubku)
Anka1515 bardzo mnie zasmuciłas swoja historia

wyczuwam, że u mojej Mrówci jest cos podbnego z tym ze chetnie je chodzi ale czesto jest mokra mimo wycierania i ma brzuszek wzdety

Wydaje mi sie ze weterynarze podchodza do Kici tak, ze jest duzo bezpanskich kotów wiec nie ma sie co spejcalnie rozczulać nad takim maluchem... moze to i racja ale jak ja patzre jak mała cierpi to mi sie serce kraje i nie moge tak zostawic...
Kotka- matka urodzila podobno 2 kociaki, jednego wyrzucila i zagniotla, natomiast ta moja sie zajmowala, a potem jej odbilo, 1,5 dnia nie zajrzala do malej a jak juz przyszlo to polizala z 15 minut po czym sama sie myla i szla na dwor rozgladac sie za nowymi kotami...