wątek do usunięcia

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 19, 2014 10:25 Re: Kotka z ODERWANYM OGONEM.Pilnie DT

Królowa Kleopatra pisze:Hmm ! Czegoś tu nie rozumie ?!
Wątek o dom tymczasowy został założony 13 lutego a przecież od 11 lutego kotka przebywa w domu tymczasowym u jednej z wolontariuszek schroniska Fauna .

To dobrze dla niej (o ile DT to prawda, a nie zwiała po prostu z otwieranej kociarni). Nikt nie jest Duchem Św. i nie wie co dzieje się w schronie o ile tenże schron tych informacji gdzieś nie umieści (np. na stronie lub facebooku).
Królowa Kleopatra pisze: Nie wiem po co pani Justyna 8585 założyła ten wątek ?!

Bo dostała takie info ze schronu i chciała pomóc? Jak zawsze zresztą? Raczej nie zakłada takich wątków z nudów.
Królowa Kleopatra pisze:Pewnie wypływa to z kompletnego niedoinformowania .

Jak zawsze w przypadku rudzkiego schronu. Jaka było to wielokrotnie podkreślane wszelkie informacje jakie Justyna tu przedstawia otrzymuje bezpośrednio ze schroniska, więc to schron jest za owo niedoinformowanie odpowiedzialny.Justyna napisała np. że "kotki nie ma w schronie" i domniemam, że ona sama dostała ta informację własnie w ten sposób, bo gdyby ktoś jej jasno napisał, że kotki nie ma w schronie, bo jest na DT, to wiadomość ta została by tutaj również przez Justynę umieszczona.

margoth82

Od: Pon lut 15, 2010 21:10

Post » Śro lut 19, 2014 11:27 Re: Kotka z ODERWANYM OGONEM.Pilnie DT

w tym schronie na pewno czeka jeszcze na dom cała masa kotów...
szkoda, że na FB mają informacje tylko o psach, o stronie internetowej nie wspomnę..
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Śro lut 19, 2014 20:00 Re: Kotka z ODERWANYM OGONEM.Pilnie DT

Królowa Kleopatra pisze:Hmm ! Czegoś tu nie rozumie ?!
Wątek o dom tymczasowy został założony 13 lutego a przecież od 11 lutego kotka przebywa w domu tymczasowym u jednej z wolontariuszek schroniska Fauna . Zamieszczam tą informację gdyż wiele osób zastanawia się co z nią się dzieje i czy żyje ?! Nie wiem po co pani Justyna 8585 założyła ten wątek ?! Pewnie wypływa to z kompletnego niedoinformowania .

Teraz to ja czegoś nie ROZUMIEM: skoro koteczka od 11-go przebywa w dt to dlaczego schron prosił Justynę o założenie wątku poszukiwania dla niej domu?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Śro lut 19, 2014 20:34 Re: Kotka z ODERWANYM OGONEM.Pilnie DT

Nie będę komentować, wątek do usunięcia
Zamykam
alix76

justyna8585

Od: Śro wrz 10, 2008 10:49

[poprzednia]