Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna61 pisze:Aniu, nie wiedziałam, że wzięłaś kotkę ze schroniska w Orzechowcach, bo ja miałam Niunię ['] białaczkową kotkę jak się okazało, obie kotki które wtedy przyjechały miały białaczkę.
magdaradek pisze:a Rudy jakie ma solarium
selene00 pisze:Ale największe westchnienie wydobyło się z mej piersi na widok Waszego nowego drapaka!!!!Ale bajer!!!!
zuzia96 pisze: Ja jestem fanką Dropsika, Ty Aniu wiesz dlaczego
O matko!!!
szybenka pisze:I jakoś tak mi się skojarzyło, że mnie burasek też wprowadził w czarodziejski koci świat. Mój pierwszy, ukochany kot... i chyba ostatni...
pisiokot pisze:Anna61 pisze:Aniu, nie wiedziałam, że wzięłaś kotkę ze schroniska w Orzechowcach, bo ja miałam Niunię ['] białaczkową kotkę jak się okazało, obie kotki które wtedy przyjechały miały białaczkę.
Kimisia miała robiony test FIV/FeLV przed przyjazdem do nas, wyszedł negatywny na szczęście.
Wtedy do Łodzi przyjechały cztery kotki. Dwie trafiły na początku do Seidla, do CoolCaty, Kiimisia do mnie i była jeszcze jedna.
Jest u nas od sześciu lat, teraz ma ok. 14-tu, cztery zęby a wyniki jak kocia nastolatka.
Robiłam jej profilaktycznie badania jesienią ubiegłego roku i dr Ewa powiedziała, że gdyby nie wiedziała,że to wyniki badań Kimisi to pomyślałaby, że to wyniki młodego kota. I niech tak będzie jak najdłużej![]()
Goyka pisze:Dzięki za piękne fotki.zaczynam odczuwać korzyści za przynależność do fanklubu
Annaa pisze:A ten drapakech...szybko wyliczyłam sobie,że moje koty też pomieściłyby się na nim.
Gdzie można kupić takie coś?
Annaa pisze:Właśnie go znalazłam ijak fajny tak drogi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 142 gości