Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
katikot pisze:To i ja się zamelduję - 2/3 mojego kotostanu jest od Was
annakreft pisze:Gerta wstyd - dałaś plame na całej linii ... z katikot mieszka przecież Grysław Wielki i Liseńka Wspaniała
A my z Jola zawiozłyśmy Milenkę na dt - była zachwycona , podekscytowana , zwiedzała , mruczała, udeptywała i ma tam nawet własną rybkę telewizję
annakreft pisze:Gerta wstyd - dałaś plame na całej linii ... z katikot mieszka przecież Grysław Wielki i Liseńka Wspaniała
A my z Jola zawiozłyśmy Milenkę na dt - była zachwycona , podekscytowana , zwiedzała , mruczała, udeptywała i ma tam nawet własną rybkę telewizję
miszelina pisze:annakreft pisze:Gerta wstyd - dałaś plame na całej linii ... z katikot mieszka przecież Grysław Wielki i Liseńka Wspaniała
Jak ja sie ciesze! Nareszcie bedzie mogla odpoczac od innych kotów. A ksiazeczke wzielyscie?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 14 gości