felin pisze:Mam nieodparte wrażenie, że panna odezwie się znowu jak będzie problem z porodem albo kociętami
Moderator: Estraven
felin pisze:Mam nieodparte wrażenie, że panna odezwie się znowu jak będzie problem z porodem albo kociętami
nelly76 pisze:Drodzy moi zglosilam sie do was o pomoc w trudnych sprawach a wy potraficie tylko krytykowac.
kotka byla u weta jest zupelnie zdrowa.
akurat teraz jest okolo5 tygodni w ciazy. bardzo sie wszyscy w domu cieszymy. juz mamy zapewnione domu dla 3 kociakow a gdy y nie wypalimo to je zostawimy w domu.
BO MY KOCHAMY NASZE ZWIERZETA NAWET JESLI CZASeM PROSIMY O PoMOC.
pozdrawiam
Ty powaznie nie rozumiesz o co tu wszystkim chodzi? Nie jeZtes trollem?nelly76 pisze:Moja droga poprzedniczko ja za wszystkie twoje oskarzenia nie jeztem odpowiedzialna.
nasza kotka ms bardzo dobrze w domu wy hodzi na dwor i wraca kiedy chce jezt szczepiona ma dobre jedzenie, spi gdzie tylko chce w domu. swiadomue sie na to zdecydowalismy. to nie rozumiem jaka zbrodnie popelniam, bo moim zdaniem zadnej.
pozdrawiam
nelly76 pisze:Moja droga poprzedniczko ja za wszystkie twoje oskarzenia nie jeztem odpowiedzialna.
nasza kotka ms bardzo dobrze w domu wy hodzi na dwor i wraca kiedy chce jezt szczepiona ma dobre jedzenie, spi gdzie tylko chce w domu. swiadomue sie na to zdecydowalismy. to nie rozumiem jaka zbrodnie popelniam, bo moim zdaniem zadnej.
pozdrawiam
nelly76 pisze: swiadomue sie na to zdecydowalismy. to nie rozumiem jaka zbrodnie popelniam, bo moim zdaniem zadnej.
Alienor pisze:nelly76, tylko może tym razem pomyśl i przynajmniej nie wypuszczaj kotki tuż przed porodem na dwór, bo kolejne kociaki z twojej winy umrą w męczarniach. Swoją drogą nie wiem po co wchodzisz na forum, którego użytkowników uważasz za idiotów - wszelkie nasze rady olewasz, bo uważasz, że ty wiesz najlepiej co dla twojej kotki dobre. Więc po co pytać/prosić o rady, z których i tak nie skorzystasz?

.nelly76 pisze:Moja droga
Czy ja jestem odpowiedzialna za wszystkie umierajace koty w Polsce? No chyba nie!
Ja o swoje dbam.
moze zacznijcie pimagac ludziom w wychowaniu zwierzat a nnie tylko je krytykujecie.
kochamy nasza kotke i chcemy miec jej poto
ka w dommu, potem ja wysterylizujemy bo nie stac nas na kotki co kulka miesiecy to zrozumiale.
to forum powinno sluzyc pomocy a nie tylko pzypisywaniu ogolnokrajowych zarzutow jednejosobie.
pozdr.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 28 gości