Kocia śliczna i trzymam kciuki za weta

Moderator: Estraven
akne pisze:sprawę załatwiło karmienie Royal Canin Gastro Intenstinal przez tydzień i mu przeszło, jak się zaaklimatyzował.
Może wystarczyć zgarnąć co nie co z półek, żeby kot miał gdzie włazić?
polichtanna pisze:Jak to jest z kupą - zawożę do weta i on gdzieś oddaje czy do zwykłego laboratorium mogę zawieźć czy to musi być jakieś specjalne?
I jak się łapie siusiu do badania?
polichtanna pisze:Zawożę dziś Carmen do weta.
polichtanna pisze:Jak to zwrócony do schroniska z powodu biegunki?
Pytam, bo wzięłam też psa ze schronu, od razu miał zapalenie obu uszu, o czym schronisko nie poinformowało, miesiąc leczyłam go mocnym antybiotykiem, trzeba było zrobić przerwę, bo antybiotyk przez miesiąc to można w ogóle organizm zrobić sterylny i zapalenie wróciło w ciągu kilku dni do stanu sprzed leczenia.
To znaczy, że mogę zawieźć psa do schronu i odebrać jak go wyleczą??? I to samo zrobić z kicią? To znaczy kici nie chcę oddawać ale jeśli chodzi o psa to czuję się przyparta do muru. Nie mam już pomysłu co dalej a na oddanie go do lecznicy na długie leczenie pod kroplówkami w tej chwili mnie raczej nie stać.
polichtanna pisze:To znaczy, że mogę zawieźć psa do schronu i odebrać jak go wyleczą???
boniedydy pisze:U mnie przykra nowość - pierwszemu kotu wróciło rozwolnienie (już druga taka kupa). Cóż, najwyżej ich obu będę leczyć razem, pierwszego znów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hitomi667, kasiek1510, Monikkrk i 360 gości