Jest dziewczyna z Wloclawka chetna dac puchaczowi domek nie ma konta na miau wiec ja pisze , dziewczyna miala persa ze schroniska ,ktory dozyl u niej 18 lat! odszedl w tym roku ze staroscia takze ma doswiadczenie puchatkowe potrzebny by byl tylko transport im szybciej tym lepiej
I jak, jakiś konsensus??? Gotowa byłabym pojechac,ale akurat mój paliwożerny pierdoklet dziś się popsuł. Ale jakby co, mogę potowarzyszyc w drodze. Chyba,że szybko naprawię Złomka, ale to już nie ode mnie zależne.
wizyte, zawsze jakos mozna zorganizowac, a na czym stanelo na razie nie wiadomo! kciuki mocno zacisniete! transport sie sam zglosil tylko, zeby wszystko gralo, bo tak tej bidy szkoda....
Dzięki wielkie Inka na razie czekam na kontakt A czy może osoba by się tu na miau zarejestrowała? kotu potrzebny dom, tylko musi być dom odpowiedzialny, i zdający sobie z wszelkich trudności sprawę
Mysle, ze Ula jest odpoiedzialna osoba i zdaje sobie sprawe , ze kot to nie tylko pluszak i przytulanka, ale zywa istota . ktora potrzebuje najlepszej opieki, ale wydaje mi sie, ze jak poprzedni schroniskowy pers dozyl u niej 18 lat to raczej zle sie nim nie opiekowala i byl to dobry domek zaraz jej podpowiem zeby sie zarejestrowala na miau