LunaKlara pisze:milion klikniec ? zeby zrobic banery ? juz w wiele rzeczy klikalam ale tutaj to nawet mi sie nie chce probowac. 500 tysi na "Tona karmy dla zwierzaka" sie nie uzbierala.. a tu milion ! jeszcze z ta reklama e papierosa
Witaj Wątpisz w sens klikania? Oczywiście tak może każdy.
Ja regularnie klikam i prowadzę ten wątek i inny z różnymi konkursami a jeżeli ktoś jest chętny do pomocy dołączy!!
Przypomnę swoje posty z poprzedniej edycji akcji!
Cz gru 20, 2012 11:30
viewtopic.php?f=8&t=145337&start=450#p9479199 kussad pisze:Znalezione dziś czyli
20.12.2012 na FB[]
karmimypsiaki pisze:Majk znalazł dom, ale klikamy dalej aby postawić billboard!
Zyzio to staruszek, który w zabrzańskim schronisku czeka na swoją szansę. Ten śliczny psiak zasłużył na spokojną "emeryturę". Pomóżmy mu - klikajmy codziennie
http://www.karmimypsiaki.pl/pomagaj-codziennie Jeśli 1 mln razy klikniemy w guzik, dzięki reklamom zarobimy na billboard z Zyziem.
Zyzio szuka domu - pomóżmy mu!
Pozostało kliknięć: 601 453

Pn maja 06, 2013 12:07
viewtopic.php?f=8&t=145337&start=690#p9811506 kussad pisze:Gdybyśmy kiedykolwiek zastanawiali się czy jest sens brać udział w takich akcjach i konkursach na klikanie!
Ja gdybym kiedykolwiek wątpiła w sens prowadzenia tego wątka to mi przypominajcie takie chwile:
W sobotę na FB ukazało się to:
karmimypsiaki.pl pisze:Zyzio - staruszek z zabrzańskiego schroniska był bohaterem naszej akcji "Pomagaj codziennie". Dzięki zaangażowaniu tysięcy osób udało nam się postawić w Katowicach billboardy z jego ogłoszeniem. A
długi majowy weekend przyniósł mu nowy dom! Zyzio zamieszkał w domku z ogródkiem w Giebło Kolonii! 
Dziękujemy wszystkim, którzy walczyli o jego szczęście

— Billboard dla Zyzia (2 zdjęcia)
https://www.facebook.com/media/set/?set ... 472&type=1
Jeszcze wcześniej na tym wątku wklejałam zdjęcia reklam jeszcze w wersji z Majkiem, które przez kilka dni wyświetlały się na wszystkich stacjach Metro w Warszawie…. W tej chwili jestem w pracy i nie mam czasu na ich odszukanie i zacytowanie tutaj.
Karma w "Akcja Taka- tona karmy dla zwierzaka" już też została przekazana tylko honorowo klikamy nadal

EDYCJA 13:30
Śnieżek - 978 237!
Gucio - 978 215!
Twin - 978 235!