... mam tez młodziutką wesołą kotkę do adopcji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Avian pisze:Ja tez alergiczka, jak już pojawiła sie astma - odczulilam sie biorezonansem. Było lepiej na tyle, źe teraz mam nie jednego, a piątkę kotówI tylko czasem posmarkam, pokaszlę i popłaczę
... mam tez młodziutką wesołą kotkę do adopcji
fajerka pisze:Jeśli możesz to tu napisz o biorezonansie. Chętnie poczytam.
Avian pisze:fajerka pisze:Jeśli możesz to tu napisz o biorezonansie. Chętnie poczytam.
W skrócie - odczulanie jest nieinwazyjne, za pomocą aparatu Bicom.
Odczulałam się na kurz i na kota, zaniosłam wyczesane futro mojego kota i zebrany na wacik kurz z szafy. Powkładali to do maszyny, dali do potrzymania dwa metalowe drążki i tak z nimi siedziałam po pół godziny, 3 razy. To chyba ze dwa tygodnie trwało. Jak odczuliłam kota i kurz, część innych moich alergii zniknęła samoistnie
Astma też sie cofnęła
Przed odczulaniem robiłam też u nich testy - pokrywały sie w 100% z tymi "tradycyjnymi", kłutymi.
To było dobre 10 lat temu i jak wspomniałam wcześniej, odczulanie wystarcza mi jakos do dzis
(a w ogóle, korzystałam też z pomocy biorezonansu przy leczeniu zapalenia oskrzeli - w 3 dni wyleczyli mnie bez lekówŻeby jednak nie popaść w euforię - ojciec był na terapii odzwyczajającej od palenia, wystarczyło na kilka miesiecy ...)
Wiem, ze w Warszawie można sie odczulać biorezonansem, kiedyś dla kogoś szukałam.
http://www.monadith.com.pl/alergia,0,67.htm
Użytkownicy przeglądający ten dział: puszatek, Wojtek i 37 gości