Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidka02 pisze:Daj spokój masz swoje , nie wiem ile to wyniesie w poniedziałek będzie w lecznicy tydzień jeszcze nic nie zaczeło się goić , nie stać mnie bedzie zeby kotka była tam dwa lub więcej tygodni....To wszystko potrwa rana stara , nie można nic innego zrobic operacja nie wchodzi w gre bo uszkodzi się zwieracze albo kot będzie miał problem z tylnymi łapami , będzie kalekom ...A i tak też nie wiadomo czy rana się zagoi ..to jest jedna wielka niewiadoma ;(
Czarna puma pisze:lidka02 pisze:Daj spokój masz swoje , nie wiem ile to wyniesie w poniedziałek będzie w lecznicy tydzień jeszcze nic nie zaczeło się goić , nie stać mnie bedzie zeby kotka była tam dwa lub więcej tygodni....To wszystko potrwa rana stara , nie można nic innego zrobic operacja nie wchodzi w gre bo uszkodzi się zwieracze albo kot będzie miał problem z tylnymi łapami , będzie kalekom ...A i tak też nie wiadomo czy rana się zagoi ..to jest jedna wielka niewiadoma ;(
Wiec co dalej z ta kotka sie stanie,skoro nie moze zostac w lecznicy?
Czarna puma pisze:Okresl ile kosztow wyniesie leczenie i pobyt w lecznicy tej koci,ja w miare swoich mozliwosci finansowych jej pomoge...
Czarna puma pisze:To ten kikutek powinien sie tylko teraz powoli zaczac goic,czy tak?
BOZENAZWISNIEWA pisze::(
Użytkownicy przeglądający ten dział: aassiiaa, Google [Bot], LimLim, puszatek i 354 gości