Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kto da kochający domek naszemu kociemu niemowlaczkowi, chociaż dt
Ewelina Ruda:To było odstawić go po ratunku i udzieleniu pomocy z powrotem a nie dawać mu nadzieję. Nie rozumiem takiego postępowania.
Pomagajmy kotom:Ewelina, dokladnie taki jest problem. Bierze sie kotka, daje mu nadzieje a potem dowiadujemy sie ze czas mu sie konczy. Dlatego wlasnie nagla sytuacja i liczymy na pomoc zyczliwych ludzi.
miko-dono pisze:Przeklejam z Fb
Loluś i Batmanek maja domek tymczasowy u Oli. Serdecznie dziekujemy że Ola przygarnela je do siebie. Prosimy Was o pomoc w ogłaszaniu maluchów. Czy porobicie im ogłoszenia? Wszystkie wiadomości i zdjęcia sa w opisach. Koty pojada wszedzie gdzie je pokochacie, sa teraz w Poznaniu. Warunkiem adopcji dom niewychodzacy. Piszcie prosimy na pomagajmykotom@gmail.com lub dzwoncie w sprawie adopcji lub dt. Dziekujemy
No to naszczęście ktoś się znalazł (a przynajmniej mam taką nadzieje...)
myamya pisze:Czepiacie się, mają dziewczyny poważniejsze rzeczy do roboty w tym czasie, start w Krakvecie na przykład.
Alienor pisze:myamya pisze:Czepiacie się, mają dziewczyny poważniejsze rzeczy do roboty w tym czasie, start w Krakvecie na przykład.
Nabijasz się ze mnie? Niewiele robią, to po co im te tony karmy? Gdzie ją przechwają, skoro na 2 małe kociaki miejsca nie miały. Kurcze - w końcu się zarejestruję na Krakvecie i oddam głos na porządnych ludzi a nie niunie-nic-nie-mogę - i - nie-umiem
.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Myszorek, puszatek i 111 gości