a było to tak - weszła Kinnia do lasu ...

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt paź 04, 2013 21:59 Re: never ending story .... Gang Burasów

No to się przypominamy.
Coco i Gucio
Obrazek
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Sob paź 05, 2013 11:03 Re: never ending story .... Gang Burasów

:piwa:

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Sob paź 05, 2013 14:29 Re: never ending story .... Gang Burasów

Hop hop, co tam u Gangu? :D
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Sob paź 05, 2013 19:31 Re: never ending story .... Gang Burasów

Witam serdecznie Wszystkich razem i Każdego z osobna na wątku gangsterów i gangsterek z Burego Gangu

zastanawiam sie od czego mam zacząć ....

to może tak ....
oglądałam zdjęcia martwego kocurka, porównywałam ze zdjęciami z aparatu .... to nie był Niuniek ..... piekny kocurek ale nie on ... to potworne co mu zrobiono .... [*]

pytanie pozostaje: gdzie jest Niuniek?

pozostaje czekać i szukać ....

gang cały i wyrok odsiaduje dzielnie ..... dzisiaj Zyzio WYSZEDŁ 8O spod swojej kołderki ..... myslałam ,że koty pomyliłam ... ale nie, to był z cała pewnością Zyzio i jego pedzelki na uszkach ....
zastanawiam się :roll: czyzbym nie była juz Baba Jaga?

Ichigo nie ma się najlepiej .... od jakiegos czasu mamy klopoty z cukrem - tym razem cukier potrafi spaść do 64 mg\dl ... walczymy ...

Dzisiaj pani wet obejrzała Orfeusza ... jest zachwycona jego stanem a Orfik zaczął swoje czary czyli pomiałkiwania delikatne i z patrzeniem w oczy .... poza tym Orfeusz zaczał w mijajacym tygodniu przeciagac się i podnosić juz połowę ogonka reszta ogonka czasami równiez się podnosi :D
Aby utrzymac ten stan i kontynuować rehabilitację Orfeusz musi chodzić .... to juz zostanie kot specjalnej troski w sensie uwagi na niego ... jesli go wypuszczę .... śmierć

Aby Orfeusz chodził, potrzebuje DT ........ rozpaczliwie potrzebuje DT ...

Jasio W. ma się coraz lepiej .... uwaga podaje oficjalną "gramaturę" Jasia W. 6,4kg ..... tak tak .... zaznaczam, że JAsio nie jest otyły ... wrecz przeciwnie mógłby jeszcze troszke przytyć bo boczki ma nieco wklęśnięte. Jak ten kot przestanie chorowac i odkarmi sie do końca to 8O
na razie zjada straszne ilosci mięsa i nieco mniej straszne ilosci karmy :D ... ale to akurat nie od dzisiaj ... to tak standardowo .... a ..... Jasio nie ma pasażerów na gapę ... jakis czas temu nie było wyboru i poszedł anipracid .... ubilimwszystko ....
we wtorek tradycyjnie na kontrolę z Jasiem i Orfeuszem ..... :twisted: chociaz Orfeusz to juz chyba po kontroli domowej :twisted: ... no ale leki .... zobaczymy co z grzybem Jasia W. i uchatkami obydwu panów

to tak w telegraficznym skrócie .....
Ostatnio edytowano Sob paź 05, 2013 23:42 przez Kinnia, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Sob paź 05, 2013 19:37 Re: never ending story .... Gang Burasów

Ewa.KM pisze:No to się przypominamy.
Coco i Gucio
Obrazek

Ta to sie potrafi w życiu ustawić .... :ryk:
Obrazek

Kinnia

Post » Sob paź 05, 2013 20:45 Re: never ending story .... Gang Burasów

Kinniu, weź może albo załóż wątek Orfeuszowi z prośbą o DT w tytule, albo zmień chwilowo tytuł tego - np. Gang Burasów, Orfeusz szuka DT. I koniecznie ładne zdjęcie, żeby się ludzie zakochali :ok: .
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine

Alienor

Post » Nie paź 06, 2013 10:00 Re: never ending story .... Gang Burasów

na dobry poczatek dnia :D

Hyzio w swoim domku .... za chwilę będzie w nim już rok ...

Obrazek
Obrazek

Kinnia

Post » Nie paź 06, 2013 10:05 Re: never ending story .... Gang Burasów

Orfeusz w stanie leżakowania

Obrazek
Obrazek

Kinnia

Post » Nie paź 06, 2013 10:10 Re: never ending story .... Gang Burasów

Kinnia pisze:Orfeusz w stanie leżakowania

Obrazek

:1luvu: :1luvu: Śliczny jest :1luvu: . Jakbym miała miejsce którego nie mam to bym go wzięła na DT.

Alienor

Post » Nie paź 06, 2013 10:17 Re: Gang Burasów - Orfeusz pilnie dt inaczej kręgosłup :(

jak się czujesz?

to jeszcze chociaz dla pocieszenia oczu .... to jest jak widzisz wielki kocur ... mąż jest "sporym" facetem wiec porównać gabaryty Orfika na jego tle i ... 8O

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Kinnia

Post » Nie paź 06, 2013 12:37 Re: Gang Burasów - Orfeusz pilnie dt inaczej kręgosłup :(

Jestem i ja - cicha podczytywaczka :)
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Nie paź 06, 2013 12:44 Re: Gang Burasów - Orfeusz pilnie dt inaczej kręgosłup :(

kasumi pisze:Jestem i ja - cicha podczytywaczka :)

Mam Cię :ryk:
Obrazek

Kinnia

Post » Nie paź 06, 2013 12:46 Re: Gang Burasów - Orfeusz pilnie dt inaczej kręgosłup :(

Szalony Kot pisze:Piękny ten Orfeusz :1luvu:

Niooooo piekny jest i on z tych kotów idealnych jest ....

juz Marcelowi (rezydent) powiedziałam, że jakby co to zamienię przy pakowaniu :evil: i nie pozwolę na odesłanie :evil: terrorysta jeden i gryzon i zbój i kradziej i i i ..... :evil: zamienię :evil:
Obrazek

Kinnia

[poprzednia][następna]