Witam serdecznie Wszystkich razem i Każdego z osobna na wątku gangsterów i gangsterek z Burego Gangu
zastanawiam sie od czego mam zacząć ....
to może tak ....
oglądałam zdjęcia martwego kocurka, porównywałam ze zdjęciami z aparatu .... to nie był Niuniek ..... piekny kocurek ale nie on ... to potworne co mu zrobiono .... [*]
pytanie pozostaje: gdzie jest Niuniek?
pozostaje czekać i szukać ....
gang cały i wyrok odsiaduje dzielnie ..... dzisiaj Zyzio WYSZEDŁ

spod swojej kołderki ..... myslałam ,że koty pomyliłam ... ale nie, to był z cała pewnością Zyzio i jego pedzelki na uszkach ....
zastanawiam się

czyzbym nie była juz Baba Jaga?
Ichigo nie ma się najlepiej .... od jakiegos czasu mamy klopoty z cukrem - tym razem cukier potrafi spaść do 64 mg\dl ... walczymy ...
Dzisiaj pani wet obejrzała Orfeusza ... jest zachwycona jego stanem a Orfik zaczął swoje czary czyli pomiałkiwania delikatne i z patrzeniem w oczy .... poza tym Orfeusz zaczał w mijajacym tygodniu przeciagac się i podnosić juz połowę ogonka reszta ogonka czasami równiez się podnosi
Aby utrzymac ten stan i kontynuować rehabilitację Orfeusz musi chodzić .... to juz zostanie kot specjalnej troski w sensie uwagi na niego ... jesli go wypuszczę .... śmierć
Aby Orfeusz chodził, potrzebuje DT ........ rozpaczliwie potrzebuje DT ...
Jasio W. ma się coraz lepiej .... uwaga podaje oficjalną "gramaturę" Jasia W. 6,4kg ..... tak tak .... zaznaczam, że JAsio nie jest otyły ... wrecz przeciwnie mógłby jeszcze troszke przytyć bo boczki ma nieco wklęśnięte. Jak ten kot przestanie chorowac i odkarmi sie do końca to
na razie zjada straszne ilosci mięsa i nieco mniej straszne ilosci karmy

... ale to akurat nie od dzisiaj ... to tak standardowo .... a ..... Jasio nie ma pasażerów na gapę ... jakis czas temu nie było wyboru i poszedł anipracid .... ubilimwszystko ....
we wtorek tradycyjnie na kontrolę z Jasiem i Orfeuszem .....

chociaz Orfeusz to juz chyba po kontroli domowej

... no ale leki .... zobaczymy co z grzybem Jasia W. i uchatkami obydwu panów
to tak w telegraficznym skrócie .....