Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mara S pisze:Bianka już nie jest zarezerwowana. Kobieta, która ją chciała, nie odezwała się więcej. No cóż - przy obecnej podaży kotów jest, z czego wybierać
The Szops pisze:Postaram się przyjechać jutro rano na dyżur.
ewasewa pisze:Karme mokra ,ktorą mi Martka skrytykowala palaszowaly wszystkie ze smakiem, nie wiem co to za karma (Martka wie) ale jesli są ceny przyzwoite mozna kupowac, ponoc w Lidlu. (Ja to dostalam od darczyncow do Kociej Chatki)
EwaSS
The Szops pisze:ewasewa pisze:Karme mokra ,ktorą mi Martka skrytykowala palaszowaly wszystkie ze smakiem, nie wiem co to za karma (Martka wie) ale jesli są ceny przyzwoite mozna kupowac, ponoc w Lidlu. (Ja to dostalam od darczyncow do Kociej Chatki)
EwaSS
Tak ja mówiłam mokre z Coshidy z Lidla kociaki lubia i czasami kupujemy, ale Ewuś pytałaś o suche z tej firmy, a tego nie chcą jeść dlatego poradziłam żeby zostało dla bezdomniaczków, bo one mniej wybredne
ewasewa pisze: Ciekawi mnie jak ten maly koteczek?
The Szops pisze:Mały koteczek nieciekawie, dałam mu mokrego intestinala, troszkę poskubał, ale bardzo mało. Przy mnie nie wymiotował, siedzi chudzinka skulony, widać że mu zimno, przytula się do reszty. Dzisiaj koniecznie musi pojechać do weterynarza.
fruciu pisze:A chyba Aneta miała wziąć te Dzikunki z domu do siebie, pewnie w domu szybciej by do siebie doszedł, może tylko jest najsłabszy, może by mu termoforek wkładać? te w boksach poszkodowane bo dojścia do grzejniczka brak
The Szops pisze:Postaram się przyjechać jutro rano na dyżur.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Tundra i 44 gości