jaune pisze:Magda napisalam Ci maila na priv
Joanno dziękuje, za szybką reakcję na moją wiadomość. Jestem dobrej myśli.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jaune pisze:Magda napisalam Ci maila na priv
ASK@ pisze:Czyżby coś się ruszyło? Oby.
Magda w pierwszym poście podała nr telefonu. Nie zawsze w necie siedzi.
Martwię się bardzo o tego białasa. Kot zapadł mi w serce. Wyobraźnia podpowiada straszne scenariusze w jakim stanie jest jego pupa i nożynki. Musi mieć kocik wielką wolę życia skoro po wypadku jakimś tam jest "na chodzie". Jego obrażenia świadczą o tragicznym wypadku i wielu cierpieniach. Silny facio.
Magda.T pisze:ASK@ pisze:Czyżby coś się ruszyło? Oby.
Magda w pierwszym poście podała nr telefonu. Nie zawsze w necie siedzi.
Martwię się bardzo o tego białasa. Kot zapadł mi w serce. Wyobraźnia podpowiada straszne scenariusze w jakim stanie jest jego pupa i nożynki. Musi mieć kocik wielką wolę życia skoro po wypadku jakimś tam jest "na chodzie". Jego obrażenia świadczą o tragicznym wypadku i wielu cierpieniach. Silny facio.
tak, widać ze swoje przeszedł i się nie poddał. jest bardzo kontaktowy i lubi głaskanie. też bardzo o nim mysle. Bardzo chciałabym go sciagnac do Polski. Myslmy pozytywnie. Inaczej oszalejemy z troski i smutku.
hanelka pisze:Jestem i ja. Dzielny białasek. Magda.T jesteś wspaniałą osobą. Musi się udać
Magda.T pisze:Kochani, obecnie szukamy transportu z BURGAS do SOFIIi. Czy ktos moze cos wie, albo sam sie wybiera?
Szukam rowniez osoby, ktora bedzie odwiedzac przesliczne miasteczko na wyspie NESEBAR.
BARDZO PROSZE POPYTAJCIE ZNAJOMYCH, PRZYJACIOL.
Magda.T pisze:Kochani, obecnie szukamy transportu z BURGAS do SOFIIi. Czy ktos moze cos wie, albo sam sie wybiera?
Szukam rowniez osoby, ktora bedzie odwiedzac przesliczne miasteczko na wyspie NESEBAR.
BARDZO PROSZE POPYTAJCIE ZNAJOMYCH, PRZYJACIOL.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 99 gości