Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
lidiya pisze:Mam wazne pytanie.
Jka juz napisalam kocica ta ma juz ok 3miesieczbego kociaka i moze byc juz w nastepnej ciazy.........
Czy jesli sie nie wie czy zaszla w nastepna ciaze mozna podawac provere????
milusza pisze:podnosze stray temat jako, że mam pewien problem. Mam 2-letnią kocicę i podaję jej proverę. Nie robie tego ragularnie z racji tego, ze istnieje opinia, ze provera jest bardzo niezdrowa dla kotów...ale i czasem zdarza mi się zapomnieć o tabletce. Mój kotek ostatnio miał ruję i wtedy podałam mu provere...po ok 24 h wszystko ucichło. Czy mogę w taki sposób podawać te tabletki (wtedy gdy już sie zacznie). Bez provery jak często mój kociak miałby ruję? Jak długo ona by trwała?
Kattys pisze:Kochani...przecież sterylizacja jest zdrowsza![]()
Używanie hormonów może być b.szkodliwe i może się odpłacić na przyszłość kosztami leczenia u weta...
Pamiętajcie o tym
misiarnia pisze:Kattys pisze:Kochani...przecież sterylizacja jest zdrowsza![]()
Używanie hormonów może być b.szkodliwe i może się odpłacić na przyszłość kosztami leczenia u weta...
Pamiętajcie o tym
Dziewczyny! Autorka watku to wie! czytajcie uwaznie, a nie swoje o sterylizacji. Kotka nie jest jej, nie jest tez dziczka, wiec jej na sile nie wysterylizuje. A tak moze zyskac czas na przekonanie wlascicielki. Zdrowie tej kotki jest tak samo zagrozone ciaglymi rujami i ciazami. To sie nazywa mniejsze zlo
kota7 pisze:misiarnia pisze:Kattys pisze:Kochani...przecież sterylizacja jest zdrowsza![]()
Pamiętajcie o tym
Dziewczyny! Autorka watku to wie! czytajcie uwaznie, a nie swoje o sterylizacji. Kotka nie jest jej, nie jest tez dziczka, wiec jej na sile nie wysterylizuje. A tak moze zyskac czas na przekonanie wlascicielki. Zdrowie tej kotki jest tak samo zagrozone ciaglymi rujami i ciazami. To sie nazywa mniejsze zlo
Misiarnia, przeczytaj datę pierwszego posta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], olabaranowska, puszatek, Szymkowa i 1318 gości