Jest dt dla młodej kotki. Jest ds! Cuda się zdarzają! :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 20, 2013 8:42 Re: Jest dt dla młodej kotki. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

Hanelko, a to panna kicia będzie miała tylko testy, czy jeszcze coś, np. obserwację czy cuś?
Bo po sterylce jest, tak?

Bo w sumie, to testy można u nas zrobić...
A Ty będziesz za nie płaciła, czy to jakoś idzie bezpłatnie na bezdomniaczki czy jak?

Przepraszam, że tyle pytań :oops: kurka :mrgreen:

Tak myślę i myślę, że może jutro kita by przyjechała. Trochę mamy niedzielę odgórnie zaplanowaną, ale w Lublinie jest ktoś, kto może przejąć kicię od Ciebie Arcano :1luvu:
Bo tak, to chyba dopiero za tydzień da się coś zorganizować.
Obrazek

Bagienka

Od: Sob paź 08, 2011 6:05

Post » Sob lip 20, 2013 8:57 Re: Jest dt dla młodej kotki. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

Arcana pisze:No jak nie pamietać :D W obie strony dosc nietypowa podroz. Z kicia w kuszetce. Szkoda, ze nie porwalam wtedy niebieskiej. Jednak szukala pozniej DS? Cudowna kotka.
Też żałuję. Pozbyli się jej. Nawet bym o tym nie wiedziała, gdyby nie przypadek... :(

Jasia. Ma na imię Jasia.
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob lip 20, 2013 8:58 Re: Jest dt dla młodej Jasi. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

Bagienka pisze:Hanelko, a to panna kicia będzie miała tylko testy, czy jeszcze coś, np. obserwację czy cuś?

A Ty będziesz za nie płaciła, czy to jakoś idzie bezpłatnie na bezdomniaczki czy jak?

Tak myślę i myślę, że może jutro kita by przyjechała. Trochę mamy niedzielę odgórnie zaplanowaną, ale w Lublinie jest ktoś, kto może przejąć kicię od Ciebie Arcano :1luvu:
Gdybym płaciła, już byłyby zrobione. Chcę na talon i nie rozumiem w czym problem. Nie odmawiają, tylko jakoś się zebrać nie mogą. Wolę jej zrobić przed podróżą, bo jak się okaże, że są dodatnie, to co wtedy zrobimy? Będziesz mogła izolować ją od reszty? Wolę, żebyś dokładnie wiedziała na czym stoimy. I choć raz zaszczepić by się zdało...
Decydujcie. Ja się dostosuję
Obrazek

hanelka

Post » Sob lip 20, 2013 9:11 Re: Jest dt dla młodej Jasi. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

hanelka pisze:
Bagienka pisze:Hanelko, a to panna kicia będzie miała tylko testy, czy jeszcze coś, np. obserwację czy cuś?

Gdybym płaciła, już byłyby zrobione. Chcę na talon i nie rozumiem w czym problem. Nie odmawiają, tylko jakoś się zebrać nie mogą. Wolę jej zrobić przed podróżą, bo jak się okaże, że są dodatnie, to co wtedy zrobimy? Będziesz mogła izolować ją od reszty? Wolę, żebyś dokładnie wiedziała na czym stoimy. I choć raz zaszczepić by się zdało...
Decydujcie. Ja się dostosuję

Oby były ujemne :ok: :ok: :ok:
Z izolowaniem cienko by było :?

Chyba poczekam.
Testy by poszły u mnie na kreskę, a później sponsor by regulował dług 8) :ryk:
Szczepienie też niestety...

Jak idzie to na talon, to niech kicia skorzysta :oops:
Względy ekonomiczne niestety górą :roll:
Obrazek

Bagienka

Post » Sob lip 20, 2013 9:15 Re: Jest dt dla młodej kotki. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

Też tak myślę. Przecież talony są właśnie z myślą o takich bidach i o dzikach. Nie korzystam z nich przy moich tymczasach, bo uważam, że byłoby to brzydkie nadużycie, ale małej należy się podstawowa wyprawka na drogę.
Obrazek

hanelka

Post » Sob lip 20, 2013 9:16 Re: Jest dt dla młodej kotki. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

Bagienko, na jutro mialabys zarowno transport Bilgoraj - Lublin, jak i Warszawa - Torun wieczorem dla Kuleczki? Logistycznie najlepsze rozwiazanie, bo jednym transportem obslugujemy 2 koty i DS Kuleczki nie musi jechac do Lublina.
W tygodniu moglabym jechac do Lublina dopiero po pracy, wiec dla DS Kuleczki za pozno, zeby wrocic do Torunia. Czyli osobne transporty kociakow. Ewentualnie DS Kuleczki moglby po drodze zabrac kicie, jadac do Lublina, ale ktos by musial lapac konkretny pociag w Wawie podczas krotkiego postoju, nie wiem w jakich godzinach ;)

Hanelko, a dla lecznicy to nie jest argument, ze jak zrobia dzis lub jutro rano testy, to zabierasz kotke?
Ostatnio edytowano Sob lip 20, 2013 9:27 przez Arcana, łącznie edytowano 1 raz

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Sob lip 20, 2013 9:22 Re: Jest dt dla młodej kotki. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

Arcana pisze:Bagienko, na jutro mialabys zarowno transport Bilgoraj - Lublin, jak i Warszawa - Torun wieczorem dla Kuleczki? Logistycznie najlepsze rozwiazanie, bo jednym transportem obslugujemy 2 koty i DS Kuleczki nie musi jechac do Lublina.
W tygodniu moglabym jechac do Lublina dopiero po pracy, wiec dla DS Kuleczki za pozno, zeby wrocic do Torunia. Czyli osobne transporty kociakow. Ewentualnie DS Kuleczki moglby po drodze zabrac kicie, jadac Lublina, ale ktos by musial lapac konkretny pociag w Wawie podczas krotkiego postoju, nie wiem w jakich godzinach ;)

Hanelko, a dla lecznicy to nie jest argument, ze jak zrobia dzis lub jutro rano testy, to zabierasz kotke?

Grażynko, Kuleczka będzie chyba osobno organizowany. Tak myślę.

Ja muszę lecieć.
Obrazek

Bagienka

Post » Sob lip 20, 2013 9:48 Re: Jest dt dla młodej kotki. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

To mnie lapcie, jak bede potrzebna. Postaram sie dostosowac.
Myslalam o tym, zeby oszczedzic kotce siedzenia jeszcze iles dni w klatkach. :)

Arcana

Post » Sob lip 20, 2013 9:55 Re: Jest dt dla młodej kotki. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

hanelka pisze:Też żałuję. Pozbyli się jej. Nawet bym o tym nie wiedziała, gdyby nie przypadek... :(

Jasia. Ma na imię Jasia.

Ale DS jest w porzadku? Wiesz cos dokladniej?

Arcana

Post » Sob lip 20, 2013 9:57 Re: Jest dt dla młodej kotki. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

Bagienko, ja domyslam sie, ze u Ciebie dom wychodzacy jest w rewelacyjnej okolicy, bezpieczny. Tylko czy masz mozliwosc zatrzymania nowej koteczki w domu jakis czas, zanim przyzwyczai sie do domu?
Acha, prosze, wyslij mi dane do przelewu na pw, dobrze? :)

Hanelko, wykonanie testow to "chwila nieuwagi", tyle ile potrzeba na uklucie uszka, zeby dwie krople krwi skapnely... Ech, szkoda, ze to takie "skomplikowane" dla lecznicy. :(
Obrazek

Agneska

Od: Wto paź 26, 2004 12:28

Post » Sob lip 20, 2013 10:45 Re: Jest dt dla młodej kotki. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

Agneska pisze:Bagienko, ja domyslam sie, ze u Ciebie dom wychodzacy jest w rewelacyjnej okolicy, bezpieczny.

:kotek:
Mieszkam na wsi przy jednokierunkowej ulicy, gdzie po jednej stronie drogi są zabudowania, po drugiej las.
Nie jest to typowa wieś, raczej przysiółek przy wsi głównej, zabudowa jest rozproszona. Mieszka nas tutaj coś około 70-80 sztuk człowieków :mrgreen:
Podwórko jest ogrodzone.
Tutaj jesteśmy: ZapraszamObrazek
Agneska pisze:Tylko czy masz mozliwosc zatrzymania nowej koteczki w domu jakis czas, zanim przyzwyczai sie do domu?

Tak 8)
Moherek był na tymczasie ponad 4 miesiące i nie wychodził na dwór, nie chciałam, żeby się przyzwyczajał, bo nie wiadomo nigdy czy DS będzie wychodzący czy nie.
Rysia też pierwszy raz wyszła dopiero na wiosnę, a mieszka u nas od września.

Jasi nie będziemy wypuszczać, żeby się nie przyzwyczaiła. Poza tym będzie widać, czy kicia ma parcie na wychodzenie, czy jest bardziej domowa i pod tym kątem będziemy jej szukać DS :wink:
Agneska pisze:Acha, prosze, wyslij mi dane do przelewu na pw, dobrze? :)

:1luvu:
A to ja myślę, że już na samym końcu, jak kita zjedzie na tymczas...
Agneska pisze:Hanelko, wykonanie testow to "chwila nieuwagi", tyle ile potrzeba na uklucie uszka, zeby dwie krople krwi skapnely... Ech, szkoda, ze to takie "skomplikowane" dla lecznicy. :(

Prawda?
A tak, to i klatka by im się zwolniła.
I kocia by miała transport.
I Hanelka z lżejszym serduchem by wyjeżdżała :kotek:

Może by ich podejść jakoś :twisted:
Obrazek

Bagienka

Post » Sob lip 20, 2013 11:31 Re: Jest dt dla młodej kotki. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

Dziewczyny...
wygląda na to, że Jasia będzie miała dom!
Nigdy nie chwalę dnia przed zachodem, ale tu tyle się dzieje, że mam obowiązek.
mimbla64 :1luvu: jakieś czary uczyniła...
Oczywiście wszystko może się zdarzyć, ale na razie zanosi się...

Bagienko, kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek

hanelka

Post » Sob lip 20, 2013 11:37 Re: Jest dt dla młodej kotki. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

hanelka pisze:Dziewczyny...
wygląda na to, że Jasia będzie miała dom!
Nigdy nie chwalę dnia przed zachodem, ale tu tyle się dzieje, że mam obowiązek.
mimbla64 :1luvu: jakieś czary uczyniła...
Oczywiście wszystko może się zdarzyć, ale na razie zanosi się...

Bagienko, kochana :1luvu: :1luvu: :1luvu:

PięknieObrazek
To kciukasów moc :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Bagienka

Post » Sob lip 20, 2013 11:56 Re: Jest dt dla młodej kotki. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

To kciuki za dobry dom :ok:

Arcana

Post » Sob lip 20, 2013 12:10 Re: Jest dt dla młodej kotki. Szukamy sponsora(ów)! PILNE!!!

:ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]