5 ślepaczków juz w DT- potrzebne jedzonko i wsparcie

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 26, 2013 11:52 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

Biedne maluchy :(
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Śro cze 26, 2013 12:03 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

boszsz, niestety, niektóre chyba tylko do zabiegu :(
Agula76 , juz dotarłam tu, na pw napisałam jaka jest sytuacja -bezapelacyjnie kociaki wciągniemy na liste pomocową na lipiec, ale dt.... :(
Jesli ktoś ma miejsce i zdecyduje sie, wesprzemy finansowo, potrzebne miejsce i opieka...

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Śro cze 26, 2013 12:33 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

dzięki:(..

dorcia jeden jest podobno w lepszym stanie z oczkami a drugi ma całkiem zdrowe
agula76

Post » Śro cze 26, 2013 13:18 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

:cry:
chociaż po jednym maluszku weźmy ..póki mają szansę !
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Śro cze 26, 2013 14:30 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

zaznaczę
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro cze 26, 2013 14:37 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

Ola -dzięki

Kasa teraz to namniejszy problem, damy wszyscy rade, miau, fb. Cała piątka ma szanse na godne leczenie

najwiekszy problem na cito to cierpiące kociaki z zagrozeniem wylania oka w klatce w budynku gopodarczym :(

wszyscy wiemy jaka opieke powinien mieć taki kociak :(
DT NA CITO NAJWAZNIEJSZE TERAZ
agula76

Post » Śro cze 26, 2013 16:49 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

zostały 3 kociaki

2 w najgorszym stanie zabrała jedna z forumowiczek - miała wziąsc jednego ale stan drugiego tez do natychmiastowej pomocy

zostały 3 koteczki szukające na cito DT

oczka w stanie również złym , a jezel nawet jest szansa na uratowanie wzroku to wiemy wszyscy ze tu liczy się kazda minuta

HALLO CAŁA GÓRNA POLSKA !!!!!!!!!!!POTRBNE TYLKO 3 MIEJSCA ZEBY URATOWC TE MALEŃSTWA
agula76

Post » Śro cze 26, 2013 18:04 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

Mam taką małą co mało co oczu nie straciła i życia. Siostra niestety za TM. Walczymy dalej, oczka będą ze skazą ale Tami żyje i jest szczęśliwa. Koty są wspaniałe i dzielnie walczą. Tym też się uda niech tylko DT się jakiś skusi.
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Śro cze 26, 2013 18:09 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

ASK@ pisze:Mam taką małą co mało co oczu nie straciła i życia. Siostra niestety za TM. Walczymy dalej, oczka będą ze skazą ale Tami żyje i jest szczęśliwa. Koty są wspaniałe i dzielnie walczą. Tym też się uda niech tylko DT się jakiś skusi.

No właśnie ASK :oops: chodzi o ich życie ...musi się udac ... w DT dojdą do siebie . Ja już wiem majac jednego slepaczka ze kiedyś w przyslosci ( teraz niestrty nie mogę) będę DT dla ślepaczków, trzyłapków lub białaczek . O te najtrudniej :(
agula76

Post » Śro cze 26, 2013 20:33 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

Sytuacja jest na prawde zła :(

2 kotki w najgorszym stanie zabrane przez Lidke :cry: jutro już zabieg usunięcia oczek:(

pozostałe 3 kotki w zimnej komórce:( głodne:(

biała koteczka która została bez oczka w złym stanie, ropiejące oczka
ostatni kotek z szansa na uratowanie oczek:(

Osoba ,do której koty przyniesiono ma 20 psów, pracuje mimo najszczerszych chęci nie ogarnia tej sytuacji , pewnie zajmując się psami nie ma pojęcia nad opieka nadkotami w takim stanie

Wet przepisał tylko krople do oczu, oczy ropieją jest stan zaplany , kk nie przepisał zadnego ANTYBIOTYKU

2 koty maja szanse na zycie , 3 koty mog j mieć odebrana:( ta niemoc mnie przeraza :(

Teraz już potrzebne fundusze na operacje 2 kotków - zstały w lecznicy

Dane Lidki konta podam na pw
agula76

Post » Śro cze 26, 2013 20:55 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

To ja poproszę dane na pw,groszem chociaż wesprę :ok:
ObrazekObrazekObrazekObrazek

jaga1666

Od: Pon sie 06, 2012 12:48

Post » Śro cze 26, 2013 21:00 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

jaga1666 pisze:To ja poproszę dane na pw,groszem chociaż wesprę :ok:

Jaga :ok: na Ciebie zawsze i wszędzie można liczyc

wysyłam dane Lidki- u niej sa najgorsze dwa przypadki :( jutro operacja
agula76

Post » Śro cze 26, 2013 21:10 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

Dziewczyny zachecam do zabrania reszty są cztery koty jeden do usuniecia oczka na wczoraj , biała ma całe bioałe pomarszczone wywaliła mi brzucho do głaskania taka gasztka :cry: następny ma oczka ale zaropiałe , załzawione są bez antybiotyku na gentamycynie i żelu , ale też jest czwarty kotek zdrowy ma 2 miesiące on też nie może tam być bo psiaki nie akceptują kotów.Dziewczyna jest ok ale mimo chęci nie da rady ma psy i pracuje ..daje kotką jedzenie ale wiecie jak są takie bidy to ciągle by jadły ...pojechałam po jedną zabrałam dwa ale chciałam wszystkie nie moge juz ...Ale serce mi peka jak widze takie małe chorutki tam same w ciemnej komórce nie wyobrażam sobie zabiegu i do komórki ;( Ania co je przygarneła tez bardzo prosi żeby ktoś dał im domek błagam :cry: A to moje carna nie ma nawet pół kilo , ockza do usunięcie kręgosłup na wierzchu dla tego tez ją zabrałam bo najsłabsza nie miała tam szans a szara widzicie sami ...
Obrazek
Obrazek

lidka02

Od: Czw cze 09, 2011 9:22

Post » Śro cze 26, 2013 21:17 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

Tak na szybko i chociaż tyle...
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hspx3][img]http://tiny.pl/hspmq[/img][/url]

Yocia

Od: Sob sie 01, 2009 10:48

Post » Śro cze 26, 2013 21:20 Re: PILNE! 5KOCIAT Z BARDZO CHORYMI OCZKAMI SZUKA DT-WŁOCŁAW

Yocia pisze:Tak na szybko i chociaż tyle...
Obrazek
Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hspx3][img]http://tiny.pl/hspmq[/img][/url]

Yocia - słoneczko Ty moje :love:
agula76

[poprzednia][następna]