OCALMY KOTY ZE STAREJ DRUKARNI!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto cze 18, 2013 10:53 Re

Podnoszę :!:
kicikicimiauhau

Post » Wto cze 18, 2013 18:23 Kolejne kocie biedy

Dziś za sprawą pewnej pani dowiedziałam się,że burania-kotka drukarniana urodziła 4 maluchy w pustostanie na ul staszica(równoległa od kraszewskiego)vis-a-vis tawerny.Kocięta były tam uwięzione,nie mogły wyjść.Dopiero interwencja służb i Radia 90 pomogła -wybito okienko piwniczne z tyłu budynku,widziałam mamę 2 małych,jeden mały prawdopobnie wg relacji mieszkańców pobliskiego bloku był b.wyczerpany ,ale czy wyszedł tego nie wiadomo,najgorsze czy mały tam nie cierpi w samotności,a wejść tam nie dam rady-trzeba by wybić okno,albo drzwi i wejść poszukać.
kicikicimiauhau

Post » Śro cze 19, 2013 11:16 Re

:!:
kicikicimiauhau

Post » Pt cze 21, 2013 21:46 Re

Jeszcze nie było ani jednego chętnego do adopcji :( Jak jeszcze niektórzy ludzie widzą słowa 'umowa adopcyjna' to chyba fobii przed nią dostają :evil: We wrześniu bierzemy talony z UM i koty (chociaż kocice) zawieziemy na ciach. Koty czują się dobrze, Ogonszczak w ciąży, jak już pisałam. Mam nadzieję, że damy radę wtedy te koty połapać. A MOŻE KTOŚ CHĘTNY JEDNAK DO ADOPCJI? :?
kicikicimiauhau

Post » Wto cze 25, 2013 9:17 Re:

Podnoszę...
kicikicimiauhau

Post » Czw cze 27, 2013 16:32 Re: RYBNIK - OCALMY KOTY ZE STAREJ DRUKARNI!!!

podnoszę, mam nadzie\ję, że ktoś się zlituje nad Kotkami :roll:
kicikicimiauhau

Post » Sob lip 06, 2013 9:15 Re:

Witam.
Na drukarni urodziły 3 kotki - jak już pisałam jakiś czas temu. Te od kotki Wiewiór Wyblakły są 4 i mają już jakieś 2 miesiące. Jedzą już pokarm.
Nie wiem, czy w tym roku UM będzie dawał talony na sterylizacje - prawdopodobnie w przyszłym roku. W tym roku chcemy zrobić właśnie te 3 kotki - postaramy się napisać do fundacji prozwierzęcych, może nam dadzą dofinansowanie. Zrobimy też bazarek kastracyjny - gdyby nie dali.
W przyszłym roku - tj. marzec - połapiemy małe, które kuzy będą miały jakieś 7 - 10 miesięcy. Ale najpierw kotki. Kocury, jak talonów daliby więcej.
WIE KTOŚ, GDZIE MOŻNA SIĘ UBIEGAĆ O DOFINANSOWANIE 3 STERYLEK? Bo te kotki trzeba by zrobić - złapane byłyby z małymi, żeby się nie rozeszły, ale tak dopiero pod koniec roku, listopad może.
kicikicimiauhau

[poprzednia]