Mam DT dla dziewuszek!!!! Czy znajdą sie chętni na wsparcie dla DT? -trzeba malce odpchlić, odrobaczyc i przynajmniej raz zaszczepić-to warunek DT-karme domek ma i bedzie dalej juz dbał-czy ktoś dorzuci pieniązki?-prosze bardzo, naprawdę bardzo!!! No i transport gdyby się znalazł-do Grudziądza!!!!
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Hej Kasieńko. A o mnie nie pomyślałaś w sprawie ogłoszeń? Przecież bym zrobiła za darmo. Właśnie w takich sytuacjach pomagam a tu trafiłam z Twojego wątku Nie sposób ogarnąć wszystkiego co tu na forum się dzieje, niestety
Danuśku kochana!-teraz zbieramy kase na malce-dt trzeba choc tak wspomóc! Kinga je bierze, ale pakiet na weta potrzebny, ogłoszenia będą, ale dzięki ogromne za ofertę-Ty masz i tak Szczytno i koty Basi na głowie! Gdzies zniknęły koleżanki, a przecież nie prosze dla siebie, tylko dla kociąt.
Tylko przyjaciele słyszą Twój krzyk , gdy milczysz i widzą łzy, gdy się śmiejesz "Boże , chroń mnie od fałszywych przyjaciół -z wrogami sobie poradzę"
Podaj mi proszę numer konta, to choć mały grosik prześlę. Koty Basi mają chętnych do ogłaszania a w Szczytnie na razie cisza w ogłoszeniach. Damy radę, jeśli trzeba będzie!