STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ TUŻ

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 23, 2013 21:35 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Piękny....
kciuki mocne są!!! choćby za tymczas..
"Zwierzęta są moimi przyjaciółmi, a ja nie zjadam swoich przyjaciół."
George Bernard Shaw

Nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=150713

Lillua

Od: Pon lut 13, 2012 17:41

Post » Sob lut 23, 2013 21:40 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

I ci "opiekunowie" robili mu takie piękne zdjęcia a teraz go nie chcą?
Koci Doradca
Facebook @zrozumieckota

vivien

Od: Sob kwi 27, 2002 12:13

Post » Sob lut 23, 2013 21:42 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Podniosę choć :(
Piękne kocisko. Absolutnie nie wygląda na 18 lat.

Zawsze myślałam, że jeśli zwierzę dożywa u kogoś takiego wieku, to dobrze świadczy o opiekunie.

Naiwniaczka :twisted:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Sob lut 23, 2013 21:43 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

vivien pisze:I ci "opiekunowie" robili mu takie piękne zdjęcia a teraz go nie chcą?

No nie :evil: , bo bedzie sierść w nowym mieszkaniu , bo ponoć mieszkanie będzie wynajmowane i właścicieli sie nie zgadza , ale świnki to już mogą zabrać, bo one chyba sierści nie mają :evil:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Sob lut 23, 2013 21:46 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

phantasmagori pisze:Podniosę choć :(
Piękne kocisko. Absolutnie nie wygląda na 18 lat.

Zawsze myślałam, że jeśli zwierzę dożywa u kogoś takiego wieku, to dobrze świadczy o opiekunie.

Naiwniaczka :twisted:

Nie tylko Ty naiwna jesteś , bo ja tez, choć kot nie był u nich od samego początku , bo sie przyplątał od sąsiadów, ale jednak był u nich parę lat na pewno , ja to kurcze jak mam oddać do adopcji kota który jest u mnie dłużnej niż miesiąc to już mam problem , ale wiem że to dla jego dobra a tu , ech ludzie ...
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Sob lut 23, 2013 21:46 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Piękny kot :1luvu: Przepiękny :1luvu: Matko, eutanazja z powodu przeprowadzki. Nie mieści się w głowie. A co do wetów usypiających zdrowe zwierzęta, nie jest ich mało, niestety :( Trzymam kciuki za kocia, oby znalazł domek, choćby tymczasowy, to już bardzo dużo :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob lut 23, 2013 21:48 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Justa&Zwierzaki pisze:
2tf9ak8 pisze:Witam tak podczytuje i mam pytanie gdzie jest kot zn.miasto,bo byc moze moglabym mu dac tymczas.

Południe polski , wiocha koło Tychów :) A Tychy są niedaleko Katowic, w sprawie transportu to zawsze jest jakieś rozwiązanie ...

Justa my sie juz troszeczke znamy,choroba to strasznie daleko ja jestem w kuj-pom.Sa u mnie te 2 staruszki Franio i Marcel pamietasz?O ile nie znajdziecie nic blizej daj znac.

2tf9ak8

Od: Czw lut 03, 2011 0:36

Post » Sob lut 23, 2013 21:53 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

2tf9ak8 pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:
2tf9ak8 pisze:Witam tak podczytuje i mam pytanie gdzie jest kot zn.miasto,bo byc moze moglabym mu dac tymczas.

Południe polski , wiocha koło Tychów :) A Tychy są niedaleko Katowic, w sprawie transportu to zawsze jest jakieś rozwiązanie ...

Justa my sie juz troszeczke znamy,choroba to strasznie daleko ja jestem w kuj-pom.Sa u mnie te 2 staruszki Franio i Marcel pamietasz?O ile nie znajdziecie nic blizej daj znac.

Ano fakt, znamy sie bo bywam czasami na wątku tych dwóch staruszków które do Ciebie trafiły :ok: dlatego nawet nie pytam o warunki jakie byś mu mogła dać , wiesz podaj mi proszę dokładnie jakie to miasto , bo do Warszawy mam codzienny transport, i może uda sie zrobic mu przystanek w Wawie a potem do ciebie ...
No chyba że faktycznie cos sie bliżej wykluje ....

Jutro bede mieć info czy był szczepiony itp
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 24, 2013 0:10 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Dzięki Justynko za link do wątku.
Brak słów, żeby to określić, więc przemilczę :evil:
Prosiłaś o ogłoszenia, więc gdyby coś, to pisz na pw.
Tymczasem ogromne kciukasy zaciśnięte. Musi się udać!

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Nie lut 24, 2013 10:19 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

kciuki trzymam nieustannie!!!
George Bernard Shaw

Lillua

Post » Nie lut 24, 2013 11:13 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

:ok: :ok: za DT i transport. Niech Kić ma szansę na spokojną starość!
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Nie lut 24, 2013 12:39 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

:ok:
George Bernard Shaw

Lillua

Post » Nie lut 24, 2013 12:48 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Alienor pisze::ok: :ok: za DT i transport. Niech Kić ma szansę na spokojną starość!

Szukamy transportu do Szubina koło Bydgoszczy , czy sie znajdzie transport , lub z Warszawy do Szubina , tylko bym wtedy musiała kogoś znaleźć na przystanek w Wa-wie .
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Nie lut 24, 2013 13:07 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Alienor pisze::ok: :ok: za DT i transport. Niech Kić ma szansę na spokojną starość!

Sie podlaczamy :ok: :ok: :ok: :1luvu:
ObrazekObrazek

marysienka

Od: Pt gru 10, 2010 3:08

Post » Nie lut 24, 2013 13:34 Re: STARY KOT TRACI DOM BO SIE PRZEPROWADZAJĄ ,EUTANAZJA TUŻ

Lillua pisze:
Justa&Zwierzaki pisze:Dokładnie :evil:
Kika dni temu moja znajoma była w lecznicy a w niej państwo z 2 letnim pieskiem do uspienia , bo miał ponoć padaczkę , a przyjechali z Gliwic , ( może tam nikt go nie chciał uśpić ) .
No i moja znajoma wchodząc przed nimi poprosiła weta aby go nie usypiać , aby dali jej kilka dni, ze znajdzie mu dom , ale wet go i tak uśpił bo ponoć właściciele mówili że on jest agresywny i że sie nie zgadzają :evil:

Pomijając już "opiekunów" tego biednego psiaka..
to zawsze myślałam,że weterynarzem zostaje człowiek kochający zwierzęta.... taaa, oczywiście :evil:

Najczęściej jednak kochający.........pieniądze :(
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

[poprzednia][następna]