Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vivien pisze:I ci "opiekunowie" robili mu takie piękne zdjęcia a teraz go nie chcą?
phantasmagori pisze:Podniosę choć![]()
Piękne kocisko. Absolutnie nie wygląda na 18 lat.
Zawsze myślałam, że jeśli zwierzę dożywa u kogoś takiego wieku, to dobrze świadczy o opiekunie.
Naiwniaczka
Justa&Zwierzaki pisze:2tf9ak8 pisze:Witam tak podczytuje i mam pytanie gdzie jest kot zn.miasto,bo byc moze moglabym mu dac tymczas.
Południe polski , wiocha koło TychówA Tychy są niedaleko Katowic, w sprawie transportu to zawsze jest jakieś rozwiązanie ...
2tf9ak8 pisze:Justa&Zwierzaki pisze:2tf9ak8 pisze:Witam tak podczytuje i mam pytanie gdzie jest kot zn.miasto,bo byc moze moglabym mu dac tymczas.
Południe polski , wiocha koło TychówA Tychy są niedaleko Katowic, w sprawie transportu to zawsze jest jakieś rozwiązanie ...
Justa my sie juz troszeczke znamy,choroba to strasznie daleko ja jestem w kuj-pom.Sa u mnie te 2 staruszki Franio i Marcel pamietasz?O ile nie znajdziecie nic blizej daj znac.
Alienor pisze::ok:za DT i transport. Niech Kić ma szansę na spokojną starość!
Lillua pisze:Justa&Zwierzaki pisze:Dokładnie
Kika dni temu moja znajoma była w lecznicy a w niej państwo z 2 letnim pieskiem do uspienia , bo miał ponoć padaczkę , a przyjechali z Gliwic , ( może tam nikt go nie chciał uśpić ) .
No i moja znajoma wchodząc przed nimi poprosiła weta aby go nie usypiać , aby dali jej kilka dni, ze znajdzie mu dom , ale wet go i tak uśpił bo ponoć właściciele mówili że on jest agresywny i że sie nie zgadzają
Pomijając już "opiekunów" tego biednego psiaka..
to zawsze myślałam,że weterynarzem zostaje człowiek kochający zwierzęta.... taaa, oczywiście
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 36 gości