KOCIA SKARBONKA REAKTYWACJA NOWE KONTO ZGŁOSZENIA

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon mar 11, 2013 20:02 Re: KOCIA SKARBONKA REAKTYWACJA NOWE KONTO ZGŁOSZENIA

zgłaszam się, ale gdzie nr konta?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto mar 12, 2013 9:52 Re: KOCIA SKARBONKA REAKTYWACJA NOWE KONTO ZGŁOSZENIA

PKO BP S.A. O/KATOWICE

67 1020 2313 0000 3502 0442 4065
fundacja for animals
ul.mizerkieiwcza 12
42-520 Katowice

oto numer konta

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Wto mar 12, 2013 10:07 Re: KOCIA SKARBONKA REAKTYWACJA NOWE KONTO ZGŁOSZENIA

pini1 pisze:PKO BP S.A. O/KATOWICE

67 1020 2313 0000 3502 0442 4065
fundacja for animals
ul.mizerkieiwcza 12
42-520 Katowice

oto numer konta

witam, jakieś zasady? regulamin? plany? więcej informacji chyba potrzeba do decyzji... mojej oczywiście :wink: bo na razie nie wiem, do czego mam możliwość zgłoszenia się..
pozdrawiam
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Wto mar 12, 2013 20:28 Re: KOCIA SKARBONKA REAKTYWACJA NOWE KONTO ZGŁOSZENIA

Sugeruję powołanie Rady Rejsu.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto mar 12, 2013 21:15 Re: KOCIA SKARBONKA REAKTYWACJA NOWE KONTO ZGŁOSZENIA

kocia skarbonka to twor powstaly na miau i prowadzony dotychczas przez Mruczenke 1981 i Anie --dzieki dziewczyny
my jak Fundacja pod którą działala Kocia Skarbonka postanowilismy kontynuuowac bo cel szczytny :D
konto juz zaistniało ,
osoby chetne do pomocy deklaruja kwoty ktore moga przekazywac miesiecznie na ten cel.
lista osob plus kwoty beda publikowane na pierwszej stronie i podsumowywane miesiecznie okolo 25 kazdego miesiaca.
na pierwszej stronie beda tez publikowane zgloszenia osob , kotow do pomocy.
co do Rady ktora ma to wybierac hmmm mysle ze to zbedny organ , lepsze byłoby glosowanie tajne osob wpłacajacych i zasilajacych Skarbonke.
po wybraniu osoby/kotow do obdarowania Fundacja zakupuje co potrzeba i wysyła/dowozi obdarowanym towary/usługi biorac od nich pisemne pokwitowanie otrzymania.
procedura powtarza sie co miesiec

macie jakies uwagi piszcie.

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Śro mar 13, 2013 10:21 Re: KOCIA SKARBONKA REAKTYWACJA NOWE KONTO ZGŁOSZENIA

składka w drodze :ok:
Pako

Post » Czw mar 28, 2013 11:42 Re: KOCIA SKARBONKA REAKTYWACJA NOWE KONTO ZGŁOSZENIA

Ja ze swoją < ..... 8O 8O 8O Ogonków raczej nie będę dobrym żródłem finansowania :lol: , ale zaznaczam. Choć popodbijam czasami. Natomiast - sorki, że nieco na marginesie, ale chciałabym przesłać ogłoszenie o Szarusiu z fiv na ulicy - i do for animals także we Wrocku, a wspominacie tu o wolantariuszu od nich - to może orientujecie się, do kogo napisać :D Czy dalej do Lenki ?
Jestem dla ciebie tylko lisem, podobnym do stu tysięcy innych lisów. Lecz jeśli mnie oswoisz, będziemy się nawzajem potrzebować. Będziesz dla mnie jedyny na świecie. I ja będę dla Ciebie jedyny na świecie(...) Mały Książe

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=111621

mamucik

Od: Wto kwi 20, 2004 12:27

Post » Nie kwi 07, 2013 18:43 Re: KOCIA SKARBONKA REAKTYWACJA NOWE KONTO ZGŁOSZENIA

pini1 pisze:kocia skarbonka to twor powstaly na miau i prowadzony dotychczas przez Mruczenke 1981 i Anie --dzieki dziewczyny
my jak Fundacja pod którą działala Kocia Skarbonka postanowilismy kontynuuowac bo cel szczytny :D
konto juz zaistniało ,
osoby chetne do pomocy deklaruja kwoty ktore moga przekazywac miesiecznie na ten cel.
lista osob plus kwoty beda publikowane na pierwszej stronie i podsumowywane miesiecznie okolo 25 kazdego miesiaca.
co do Rady ktora ma to wybierac hmmm mysle ze to zbedny organ , lepsze byłoby glosowanie tajne osob wpłacajacych i zasilajacych Skarbonke.
po wybraniu osoby/kotow do obdarowania Fundacja zakupuje co potrzeba i wysyła/dowozi obdarowanym towary/usługi biorac od nich pisemne pokwitowanie otrzymania.

wysłałam drugą składkę zgodnie z deklaracją, mam nadzieję, że dotarła, bo listy nie ma...

bawimy się w to, czy rezygnujemy?
Pako

Post » Nie kwi 07, 2013 20:09 Re: KOCIA SKARBONKA REAKTYWACJA NOWE KONTO ZGŁOSZENIA

Pako pisze: bawimy się w to, czy rezygnujemy?
No właśnie... :?:
Ja zgodnie z deklaracją posłałam składkę za marzec, teraz na razie nie, bo widzę, że nic się nie dzieje...

mavi

Od: Czw sie 26, 2010 18:45

Post » Czw kwi 25, 2013 10:01 Re: KOCIA SKARBONKA REAKTYWACJA NOWE KONTO ZGŁOSZENIA

Pako pisze:
pini1 pisze:kocia skarbonka to twor powstaly na miau i prowadzony dotychczas przez Mruczenke 1981 i Anie --dzieki dziewczyny
konto juz zaistniało ,

wysłałam drugą składkę zgodnie z deklaracją, mam nadzieję, że dotarła, bo listy nie ma...

bawimy się w to, czy rezygnujemy?

powinnam wpłacić trzecią składkę?

Czy ktoś coś wie?
Pako

Post » Wto kwi 30, 2013 9:00 Re: KOCIA SKARBONKA REAKTYWACJA NOWE KONTO ZGŁOSZENIA

Nie powinnam :oops: , ale wklejam na wątki pomocowe viewtopic.php?f=13&t=152677.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

[poprzednia]