ZAMOŚĆ*Chory,pobity kot.Nie ma pomocy.Czy ktoś może pomóc?

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 09, 2013 7:41 Re: ZAMOŚĆ*Chory,pobity kot.Nie ma pomocy.Czy ktoś może pomó

Katia80 pisze:Z Zamościa chyba nikogo u nas nie ma, jakoś w listopadzie była afera z białym miśkiem, (ewar, Ty powinnaś kojarzyć, bo załatwiałaś dla niego transport do Warszawy, Femka znalazła mu dom)

To chyba chodziło o kota, którego TŻ meksykanki wiózł, prawda?
Pogubiłam się już, nie wiem o co chodzi z tym pobitym kotem :oops:
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Sob lut 09, 2013 7:54 Re: ZAMOŚĆ*Chory,pobity kot.Nie ma pomocy.Czy ktoś może pomó

ewar pisze:
Katia80 pisze:Z Zamościa chyba nikogo u nas nie ma, jakoś w listopadzie była afera z białym miśkiem, (ewar, Ty powinnaś kojarzyć, bo załatwiałaś dla niego transport do Warszawy, Femka znalazła mu dom)

To chyba chodziło o kota, którego TŻ meksykanki wiózł, prawda?
Pogubiłam się już, nie wiem o co chodzi z tym pobitym kotem :oops:

nie wiem czyj maz wiózł,ale to TEN kot i jest pod dobra opieka,prosze się nie martwić.Oczywiście jest prosba o pomoc finansowa na fb,bo kot wymaga leczenia.uRAZ SZCZĘKI JEST JUZ STARY,SZCZEKA ZROSNIETA,KOT ŁADNIE JE,WIEC NIC TAM SIĘ RUSZAŁO NIE BĘDZIE. :)
Kot jest chory,więc nadal potrzeba DT/ds i dalszej opieki weterynaryjnej.
BOZENAZWISNIEWA

Post » Sob lut 09, 2013 12:16 Re: ZAMOŚĆ*Chory,pobity kot.Nie ma pomocy.Czy ktoś może pomó

Kotek powinien jak najszybciej znalezc DT, bo jest w domu, z ktorego wyszla kotka z bialaczka. Nie ma na co czekac. Ma ujemne testy, ale nie moze zostac u Krystyny. Kto moze zaoferowac DT? :(

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Adopcje: 8 >>

Post » Śro maja 01, 2013 21:29 Re: ZAMOŚĆ*Chory,pobity kot.Nie ma pomocy.Czy ktoś może pomó

Czy wiadomo cos nt.tego pobitego kota ?

wellington

Od: Nie lis 20, 2005 15:25

Post » Czw maja 02, 2013 0:17 Re: ZAMOŚĆ*Chory,pobity kot.Nie ma pomocy.Czy ktoś może pomó

wiadomo.Żyje sobie spokojnie u pani Krystyny.Ten wątek ma raczej nieaktualny tytuł.Chociaż oczywiście przydałby mu mu się inny DS z mniejszą ilością kotów.

wilhelm170

Od: Pt cze 08, 2012 19:32

[poprzednia]