kicikicimiauhau pisze:Przed chwilą byłam w salonie u pani Kasi po jedzenie na święta dla niego, leżał na fotelu kosmetycznym. Był ogromnie zadowolony, zrobiłam mu kilka zdjęć (wysłałam MMS-em. Pani Kasia jest za znalezieniem mu szybko domu, bo ta druga pani nie chce, żeby kot przebywał w salonie

To rób mu ogłoszenia na cito i szukaj domu.
Nie chcę być nie miła ale większość z nas ma więcej kotów niż ty a mieszkania nie są z gumy.Więcej dlatego,że bierze do domu potrzebującą biedę zamykając go w łazience, brodziku, klatce...Przemyśl sprawę tymczasowania bo ci co tutaj zaglądają są zakoceni po kokardki.Trudno jeszcze entego kota wcisnąć jak wszystko zajęte. Pogadaj ze znajomymi czy moze oni mają choćby łazienkę.
Proszę rusz na cito z ogłoszeniami. Rób ty i proś CA o zrobienie pakietu. Puściłabym ogłoszenia z takimi fotami jakie są. Z prośbą o DT/DS. Wielu ludzi patrzy sercem na kota i ekstra zdjątko nie zawsze jest potrzebne.Wiem bo takie ogłoszenia dawałam i koty z ulicy poszły do DS.Tylko trzeba net zarzucić nimi.Musi być poruszający tytuł i wzruszający tekst.
Powinniście porobić ogłoszenia papierowe.Nawet w salonie powiesić. Moze jakaś klientka skusi sie widząc co czeka kota. To jest realna sytuacja. Jak nie da DS to może choć przechowa.Pytajcie klientki.
Ogłoszenia powinny być w lecznicach, ruchliwych punktach i wszędzie powieszone gdzie wam przyjdzie do głowy.
Musisz się za to zabrać.Jak najszybciej.
Moze powinnaś mu budkę ze steropianu zrobić.