GUCIO-JEDNO OCZKO URATOWANE ...W DS :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto gru 18, 2012 8:29 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

banerek podpiełam u siebie
trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Wto gru 18, 2012 8:43 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Dzięki :D

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Wto gru 18, 2012 9:06 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Edytka1984 pisze:banerek podpiełam u siebie
trzymam kciuki :ok: :ok: :ok:

Dzkięki Edzia :1luvu:
agula76

Post » Wto gru 18, 2012 9:29 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

No to sie kotek dorobil, strasznie szybko ten KK sie u niego rozwinal. Kiedy wyniki konsultacji?
Oto jeden z kotów wystraszony wielką liczbą cisnacych się do klatki widzów, wyrwał się z niej i skoczył na otwarte okno. Rozszalałe zwierzę udało się jednak niebawem ułaskawić i sprowadzić z powrotem do klatki, zanim pomyślało o dalszej ucieczce. (z wystawy kotów - Bruksela styczeń 1894 r.)

tomek_k

Od: Wto wrz 27, 2011 15:38

Post » Wto gru 18, 2012 9:41 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

tomek_k pisze:No to sie kotek dorobil, strasznie szybko ten KK sie u niego rozwinal. Kiedy wyniki konsultacji?

jutro konsultacja okulistyczna ale juz wiadomo ze tylko leczenie operacyje :cry:
agula76

Post » Wto gru 18, 2012 10:38 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

u nas bezdomniaczki dr.Garncarz traktuje taniej ,może napisz e maila do niego?
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto gru 18, 2012 13:52 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

banerek pobrałam i wrzucę parę złociszy
Za kociaka trzymam mocne kciuki
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Wto gru 18, 2012 14:05 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Konsultacja u doktora Garncarza jest możliwa również mailowo i bezpłatnie.
Koniecznie skonsultujcie kocia z nim zanim zapadnie decyzja o operacji, naprawdę warto :ok: :ok: :ok:

Zaciskam kciuki za maluszka :1luvu: z całych sił!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Może napiszcie o nim na stronie ślepaczków, banerek w moim podpisie.
Obrazek Obrazek Obrazek
Anielko ['], Jerzyku ['], Malwinko ['], Kellusiu ['], Tymonku ['], Lolusiu['], Klaczku ['], Jaśminku ['], PiPi [']

jerzykowka

Od: Śro kwi 30, 2008 10:53

Post » Wto gru 18, 2012 15:09 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

dzięki dziewczyny ....bardzo prosze o maila do dr .Garncarza ...na pewno napisze i skonsultuje...jutro również jade na konsultacje co do zabiegu operacyjnego do dr. Kostrzewskiego, który również jest swietnym spacjalista tu u nas na Śląsku...chociażby operowa;l ostatnio Łezke z Kociej Przystani....
agula76

Post » Wto gru 18, 2012 15:26 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Wto gru 18, 2012 16:34 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

dorcia44 pisze:http://www.garncarz.pl/kontakt.php

dzięki:) dzis napisze ...
agula76

Post » Wto gru 18, 2012 18:17 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

Iza_ pisze:banerek pobrałam i wrzucę parę złociszy
Za kociaka trzymam mocne kciuki

dziekujemy Iza za złociszki:) kazda złotówka sie przyda...wszystko zrobimy ,żeby Maluszek widział
agula76

Post » Wto gru 18, 2012 21:00 Re: MALUSZEK ZNALEZIONY NA DZIAŁKACH - OPERACJA OCZEK PILNE

nie moge się doczekac jutrzejszej wizyty , mam nadzieje ,ze przekaże same dobre wiesci.
Napisałam tez do Dr. Garncarza ...dzieki za maila ...czekam na odpowiedz o ile wogóle odpisze... :ok:
agula76

[poprzednia][następna]