UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lis 24, 2012 17:11 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

do kumiko vel [...]

A więc powinnam lepiej sprecyzować, że prezes AS szczepi swoją sukę Husky Here za pieniądze darczyńców. To co pisze nie jest bezpodstawne, informacje opieram na sprawozdaniu Fundacji Mrunio z 2011. Jest to informacja ogólnodostępna, więc mam prawo o tym napisać, a kwestię nieporozumień (jeśli takowe są) proszę wyjaśnić z prezes Fundacji Mrunio. Ja nie jestem niczemu winna, powtarzam - opieram się na tym co jest podane do wiedzy publicznej.
...
Ostatnio edytowano Pt gru 12, 2014 14:04 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Usunęłam dane osobowe.

miki27

Od: Nie cze 12, 2011 21:23

Post » Sob lis 24, 2012 18:45 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

ale czy to nie fundacja Mrunio powinna odpowiadać za to, że wzięła fakturę za nie swojego psa?
nie jestem jakby co z fundacji AS i uważam, tak jak pisałam wcześniej, że jeśli doszło do takiego zajścia jak piszesz, to była to forma przemocy, która powinna być zgłoszona na policję i to by od razu rozwiało wątpliwości po której stronie jest prawda

oxygen_78

Od: Wto paź 26, 2010 10:09

Post » Sob lis 24, 2012 20:47 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

Ale skąd ja mam wiedzieć czy prezes Animal Security mówi prawdę? Ja w to nie będę wnikać, niech sobie to wyjaśnią z Fundacją Mrunio, wg sprawozdania suka prezes AS była szczepiona z pieniędzy darczyńców, tak wyglądają fakty, jeśli tak nie jest to już w tym głowa prezes AS, żeby to wyjaśnić, mi nic do tego. W każdym razie nikt nie pisał o tym bezpodstawnie.

A jeśli chodzi o wczorajszą historię, może faktycznie tak trzeba by było zrobić, skonsultuje to z osobami, które mają większą wiedzę na takie tematy.

paula91

Od: Śro maja 18, 2011 19:10

Post » Sob lis 24, 2012 21:00 Re: UWAGA NA PRZEKRĘTY FUNDACJI ANIMAL-SECURITY!

Lepiej wspomóc Animalię, Głosem Zwierząt czy AgapeAnimali, tam dziewczyny naprawde wiele dobrego robia dla zwierząt, te panny z AS powinny sie na nich wzorować, albo nauczycjak sie pomaga zwierzakom a dopiero potem zakładac fundacje. Ile kotek As wysterylizowało na Owczej? Prosze podac konkrety co tam zostało już zrobione i co zamierzacie tam jeszcze zrobić?

miki27

Od: Nie cze 12, 2011 21:23

[poprzednia]