Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Mam temat z tego wątka: http://www.dogomania.pl/forum/thread...6#post19785016
Zamieszczone przez C…
Oddam chętnie-dowiozę do Lublina ok 10-12 sztuk narzut i trochę pościeli. Czyste wyprane nieuprasowane Może komuś się przyda dla docieplenia zwierzaków.....Aktualne jak najbardziej,3 worki czekają.Zamieszczone przez Czoko
Dziękuję - wkleiłam to na FB, dostałam odpowiedź i przesłałam informację do konkretnej osoby w Lublinie! Zobaczymy czy będzie zainteresowana czy już nie!
Wieczorem to wkleję na wątek o tej akcji, żeby wszystkie informacje były zebrane w jednym miejscu!
Kontakt nawiązałam - na PW podałam nr telefonu zainteresowanej osoby!
…..
Rzeczy zostały odebrane! – poznałam Osobę – też jest z jednego z moich forum….![]()
W Warszawie na Gocławiu jest taka propozycja: „znajoma znajomej z Gocławia w Warszawie ma do oddania kołdry, koce , wełniane swetry. Wszystko poprane.
Całość zmieściła się w samochodzie osobowym – jest kilka sztuk. Odbiór tylko osobisty najpóźniej do soboty do godziny 21:00”
- trwa dalsza korespondencjaTo my je możemy "przytulić"
Ochotnicza Straż Pożarna z Kozubszczyzny zbiera dary dla Schroniska dla Bezdomnych Zwierząt w Lublinie. Jeśli też chcesz pomóc, przynieś karmę, koce lub ręczniki.
Zbiórka jest zaplanowana na 24 i 25 listopada. Dary będzie można przynosić od godz. 15 do 20 do siedziby OSP Kozubszczyzna w budynku Urzędu Gminy Konopnica.
Potrzebne jest wszystko to, co pomoże zwierzakom przetrwać zimę. Mile widziana jest każda pomoc, ale najbardziej potrzebne są koce i ręczniki oraz jedzenie, zwłaszcza w postaci suchej karmy lub ryżu.
– Zbiórka obejmuje obszar całej gminy Konopnica, do akcji przyłączają się także wszystkie szkoły w naszej gminie. W zeszłym roku organizowaliśmy zbiórkę po raz pierwszy – przypomina Wojciech Kamiński, członek OSP Kozubszczyzna.
– Sporo karmy jak i innych przydatnych rzeczy przywieźli także ludzie z Lublina, którzy pocztą pantoflową dowiedzieli się o naszej akcji. W zeszłym roku udało nam się zebrać ponad 300 kg darów.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Agnieszka LL, Google Adsense [Bot] i 836 gości