Kropeczkowo-Mazurki w nowych domkach,na zawsze w moim sercu

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw wrz 27, 2012 19:58 Re: Kropeczkowo<3Iskruś,Lady i ja,KropeczkaTM(8.09)-początek

To i ja tu chętnie będę zaglądać.

Kropeczko [*] opiekuj się moją Jaszeńką [*] zawsze będziecie w naszych sercach i pamięci

Aga cudne to Twoje stadko a buraski normalnie do schrupania :1luvu:

Grosziwo

Od: Pon wrz 21, 2009 21:43

Post » Czw wrz 27, 2012 20:02 Re: Kropeczkowo<3Iskruś,Lady i ja,KropeczkaTM(8.09)-początek

Zaglądałam co jakiś czas, nie mogąc się doczekać.
Jakie słodkości. :love: :love: :love:

Wszystko musi być dobrze i za to trzymam mocno :ok: :ok: :ok:

dana.b

Od: Śro lis 09, 2011 12:01

Post » Czw wrz 27, 2012 20:04 Re: Kropeczkowo<3Iskruś,Lady i ja,KropeczkaTM(8.09)-początek

mam nadzieję,że nasze Dziewczynki - Kropeczka[*] i Jaszeńka[*] brykają razem po TM, ale czekają na nas ...

wszystkie są słodkie... oj, ciężko będzie oddawać ...
na razie domku szukają tylko maluchy...
Mamusię muszę odchuchać, i czekamy na wieści dotyczące zdrowia Bonusi ...
Ostatnio edytowano Czw wrz 27, 2012 20:06 przez Aga&Iskierka&Lady, łącznie edytowano 1 raz
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Ladyś [*] TM:30.11.2015r. - Kochanie, tak bardzo mi Ciebie brak ...
Kropeczka [*] TM:8.09.2012r.

Aga&Iskierka&Lady

Od: Pt lip 04, 2008 21:59

Post » Czw wrz 27, 2012 20:06 Re: Kropeczkowo<3Iskruś,Lady i ja,KropeczkaTM(8.09)-początek

śliczności te Mazurki :1luvu:

zmienisz tytuł wchodząc w pierwszy post i klikając- zmień-
Obrazek Obrazek

JolaJ

Od: Pt sty 14, 2011 18:58

Post » Czw wrz 27, 2012 22:05 Re: Kropeczkowo - maluchy z Mazur szukają DS :)

No sliczne a do tego kradna serce przy pierwszym kontakcie z czlowiekiem, pchaja się doslownie do twarzy i daja calusy :1luvu: wdrapuja się po spodniach na kolana no slodziaki straszne. Ja ukochalam sobie Zuzie najbardziej bo ona najmniejsza z rodzenstwa taki promyczek malenki :) i jak tylko mnie widziala to mruczala a Ziutek to zbirek i lobuziak :) psoty mu w glowie ciagle super z Zuzia się myszka bawili slodziny :) a Bonusia i Mamusia musza dojsc do siebie, wiele przeszly i zasluguja na wspaniale zycie. Wiadomo kiedy beda wyniki badan? :(
Obrazek

Goyka

Od: Pt mar 14, 2008 10:47

Post » Czw wrz 27, 2012 22:29 Re: Kropeczkowo - maluchy z Mazur szukają DS :)

na histopatologię 7-10 dni się czeka, to standard... i nie ma co przyspieszać, bo gdyby (tfu!!!) jakaś chemia była potrzebna, to i tak najpierw rana musi być dobrze wygojona, czyli nie wcześniej niż 3 tygodnie po operacji można coś dalej ...
Mamusia warczy na dzieciaki ...
Zuzia to taki mały, delikatny elfik :1luvu: nie szaleje jak jej rodzeństwo-tzn bawi się oczywiście, ale w bójkach nie bierze udziału ;) jedzonko też delikatnie - porcja na dwa razy musi być podzielona, bo księżniczka zjada trochę, potem leci się pobawić i po pół godzinie krzyczy - jeść :)
słodkie dzieciaki :love:

i niesamowita Mamuśka :ryk: jak tak, to na nie warczy, ale jak się leją i któreś piśnie- w te pędy leci na ratunek :ryk:
dla Wszystkich, tylko najlepsze domki poprosimy ...
Śmierć nie jest wystarczającym powodem,żeby przestać Kogoś kochać (Krystyna Janda)...

Aga&Iskierka&Lady

Post » Pt wrz 28, 2012 6:37 Re: Kropeczkowo - maluchy z Mazur szukają DS :)

Jest dokladnie jak mowisz :) a Bonusia? Tez jest przeslodka prawda?
Obrazek

Goyka

Post » Pt wrz 28, 2012 11:20 Re: Kropeczkowo - maluchy z Mazur szukają DS :)

Bonia to cicha woda;) chyba kiepsko się czuła do tej pory... Dziś o 6 miałam pobudkę z powodu szaleństw małych panienek-Boni i Zuzi :twisted: ,które zademonstrowaly mi,do czego służy ... FIRANKA :twisted: :!:
Stwierdzam,że Lady i Iskierka to aniolki normalnie :aniolek: :aniolek:

Aga&Iskierka&Lady

Post » Pt wrz 28, 2012 13:57 Re: Kropeczkowo - maluchy z Mazur szukają DS :)

Wybacz ale cieszę się z tej pobudki :twisted: bo oznacza że Bonusia się już lepiej czuje :ryk:
Obrazek

Goyka

Post » Pt wrz 28, 2012 15:07 Re: Kropeczkowo - maluchy z Mazur szukają DS :)

słuchajcie potrzebna pomoc w transporcie

viewtopic.php?f=13&t=146411&p=9258301#p9258301
Obrazek

Goyka

Post » Pt wrz 28, 2012 19:04 Re: Kropeczkowo - maluchy z Mazur szukają DS :)

pomoc w transporcie już zaoferowałam ... zobaczymy, co z tego wyniknie...

mała Czarnulka znalazła sobie nową ciocię w "osobie" Iskierki ... łazi za Nią w bezpiecznej odległości, bo Iskruś jeszcze sykiem Ją doprowadza do pionu, ale widzę,że powoli przyzwyczaja się do łazikujących po całym domu szkrabów :1luvu: Ladyś jest nie do przekonania - przynajmniej na razie, ale jestem dobrej myśli ... Zuzik siedzi mi na kolanach a Iskierka obok :1luvu: :1luvu: wiedziałam,że moja niunia ma dobre serduszko... Kropeczkę też Iskierka pierwsza zaakceptowała, Lady do końca pozostała nieugięta :cry: jutro w nocy minie 3 tygodnie od śmierci Kropaska :cry:

a tak w ogóle, to mam najgrzeczniejsze kociamberki :1luvu: dziś bardzo niespodziewanie wyszłam z domu na 10 GODZIN 8O , wracałam z duszą na ramieniu ... i co zastałam - maluchy śpiące pokotem na sofie, moje dziewczynki w sypialni, mamusia - pod krzesłem oczywiście, a Bonusia w koszyczku ( zdjęła sobie sama ubranko :twisted: )

Aga&Iskierka&Lady

Post » Pt wrz 28, 2012 20:37 Re: Kropeczkowo - maluchy z Mazur szukają DS :)

Ależ Ci się trafiły słodziaki, grzeczniutkie :P
Iskierka- super koteńko :1luvu:
A Ladyś jest nie do przekonania, jak mój Snikuś. Widocznie ten typ tak ma :wink:
Trzeba może dać jej więcej czasu.

Za Bonuskę - urwiskę, co to sama się rozbiera 8O trzymam :ok:

dana.b

Post » Pt wrz 28, 2012 21:33 Re: Kropeczkowo - maluchy z Mazur szukają DS :)

z tą grzecznością to bym nie przesadzała :ryk: pierwszy raz widziałam dziś rano, jak kociątko używa firanki zamiast drabinki:/ a jak im to sprawnie szło :!:
Lady martwi mnie o tyle,że choć zaczęła wychodzić "na pokoje" dalej wymiotuje jak ktoś Jej się za blisko przewinie... ale chciała wyjść, nie będę Jej więzić, skoro krew się nie leje ...
Zuzik i Czarnulka na moich kolanach słodko mruczą (zmieściły się obie, takie są jeszcze malutkie) Bonusia myje się przytulona ... słodziaki :1luvu:

Aga&Iskierka&Lady

Post » Pt wrz 28, 2012 22:03 Re: Kropeczkowo - maluchy z Mazur szukają DS :)

:) ale sielanka w tym Kropeczkowie same pozytywne fluidy :) nie wiem jak to się robi ale wydaje mi się ze watek powinnas Agus przeniesc na Kociarnie bo przeciez tam się oglasza kotki szukajace domkow :) jak myslisz?
Obrazek

Goyka

Post » Pt wrz 28, 2012 22:11 Re: Kropeczkowo - maluchy z Mazur szukają DS :)

Oj tam firanki- czymś muszą się zająć dla zabawy :mrgreen:
Mój prawie 6 kilogramowy Silverek, też wspina się po firankach, ale jak łatwo się domyślić, za wysoko nie wejdzie, bo żabki nie wytrzymują i zjeżdża razem z firaną :ryk:
Możesz sobie wyobrazić w jakim są stanie? :oops:

A skąd taka reakcja Ladyś? Czy to już jej się zdarzało? Tak reaguje na zmiany, czy stres?

dana.b

[poprzednia][następna]