Straszne foty. Chude koty ,puste miski...Tam wszystkiego brakuje więc jak koty mogą być zdrowe?Czy dochodzący wet tego nie widzi?Stanu zwierząt nie można nie zauważyć.Zwierzęca umieralnia a ci co szybko odeszli w krótkim cierpieniu mają szczęście ?!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ASK@ pisze:ja też się melduję
Straszne foty. Chude koty ,puste miski...Tam wszystkiego brakuje więc jak koty mogą być zdrowe?Czy dochodzący wet tego nie widzi?Stanu zwierząt nie można nie zauważyć.Zwierzęca umieralnia a ci co szybko odeszli w krótkim cierpieniu mają szczęście ?!
joanna3113 pisze:Dzisiaj cały dzień myślę dlaczego za dobro, człowiek dostaje tyle zła, ale pewnie jestem za głupia bo nie mogę tego pojąć.
EVA2406 pisze:Basiu, a tri pojedzie do szpitalika? Jest jakaś szansa na szybki transport?
horacy 7 pisze:EVA2406 pisze:Basiu, a tri pojedzie do szpitalika? Jest jakaś szansa na szybki transport?
Nie wiem Ewo ja spytałam tylko czy jest taka możliwość by ją umieścić w mojej lecznicy.Rozmawiałam o tym z Asią lecz ona nie ma samochodu ja zaś nie jeżdżę teraz jak jestem chora bo guz przeszkadza mi w prowadzeniu samochodu.Mam teraz jeszcze małego w tragicznym stanie i tak nie dawałam z wszystkim rady teraz zupełnie padam na twarz.
Użytkownicy przeglądający ten dział: RobertWeilk i 65 gości