Początek z kotem. Czas na żwirek

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Sob lip 14, 2012 9:46 Re: Początek z kotem. Czas na żwirek

:ok: to napisz jeszcze skąd jesteś :wink: . Dla początkującego kociarz dobrym rozwiązaniem może być wzięcie kota z domu tymczasowego. To są koty, o których opiekun może coś powiedzieć odnośnie usposobienia i często wstępnie odrobaczone i zaszczepione. A biorąc kot z DT na ogół zwalniasz miejsce dla jakiegoś biedaka, który czeka na swoją szansę :wink:
O tej porze roku jest zatrzęsienie kociąt :(
U mnie towarzystwo hula na betonicie, ale rzeczywiście pyli.

alix76

Od: Nie mar 22, 2009 7:37

Post » Sob lip 14, 2012 10:21 Re: Początek z kotem. Czas na żwirek

Kiciawa pisze:Ja kupuję w Tesco wszystko. Tam są w dobrych cenach. ale też sprawdź w Selgrosie bo słyszałam, że tam są lub na ich stronie http://www.higio.com.pl

No od czegoś będe musiała zacząć. :) więc spróbuję ten Higio, a w razie co potem inne :) Dzięki wszystkim za pomoc :) i już niedługo wkleję zdjęcia moich DWOCH ! nowych kotów :)

DonJuan

Od: Pt cze 08, 2012 7:59

Post » Sob lip 14, 2012 13:55 Re: Początek z kotem. Czas na żwirek

ciesze sie, ze kolejny kot znajdzie szanse. dwu pak to idealne wyjscie. sama zobaczysz. ja wiem na 100% ze nigdy juz nie bede miala 1go kota. dwa zawsze. pozdrawiam.
dom bez kota to nie domObrazek
ObrazekObrazekKarolObrazekZara
Wesemir[*]zawsze bede tesknic.

alma_uk

Od: Pt lut 18, 2011 19:03

Post » Sob lip 14, 2012 18:09 Re: Początek z kotem. Czas na żwirek

DonJuan pisze:No od czegoś będe musiała zacząć. :) więc spróbuję ten Higio, a w razie co potem inne :) Dzięki wszystkim za pomoc :) i już niedługo wkleję zdjęcia moich DWOCH ! nowych kotów :)

Gratuluję i czekam na zdjęcie!
Jeszcze trzy tygodnie temu miałam obawy, czy dwa koty to rzeczywiście dobry pomysł, a teraz wiem, że to najlepsza opcja :kotek:

Annathea

Od: Pon mar 12, 2012 14:31

[poprzednia]