podrzucam
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
morelowa pisze:Rozpowszechnij wątek na forum. Szczególnie na Śląsku...
Wiem, że to żaden pomysł, ale na lepszego nie mam
kasia04051987 pisze:morelowa pisze:Rozpowszechnij wątek na forum. Szczególnie na Śląsku...
Wiem, że to żaden pomysł, ale na lepszego nie mam
ja przepraszam ja laik ....nie mam pojecia jak go rozpowszechnic.....
dzwoniłam dzis do schronu zabiora je ....jednak pani powiedziala ze maja same chore koty.........jesli rodzinka milki tam trafi to....prosze.....moze chociaz pojedynczo??? matka juz je daleko puszcza.....albo samochod albo moj sasiad albo schronisko......to sa perspektywy smiertelne:(:(:(
CatAngel pisze:Już lepiej zostaw je tam gdzie są jeżeli są bezpieczne i nikt im krzywdy nie robi i w miarę sie nimi opiekuj, przyzwyczajaj do siebie tak jak potrafisz w schronie to one odejdą-połapią chorubska. Nie przeganiaj kotów z tego miejsca-bo kotka poczuje zagrożenie i może je wynieść, a co jak trafi na wrednych ludzi(mało takich) Poza tym schron to nie jest miejsce dla kotów zadnych kotów.
Porób zdjecia daj ogłoszenia papierowe gdziekolwiek nawet u weta - a znajdzie się dom-bo one są małe. Matkę złap i ciachnij.
Mieliśmy w tym roku 6malców-żadnego nie daliśmy do schronu zostały u nas na osiedlu-od samego początku mialy ogloszenia robieone i teraz cała 6tka-w parach ma dom. matka ciachnięta. Mam spokojne sumienie bo mają domy- a oddając je do schroniska skazujemy je na śmierć - byłaś w schronie -widzialas co tam się dzieje. Jak nie to smiało idź a zmienisz zdanie.
Zostaw je tam poszukaj tutaj na forum czy na fb osób z Gliwic które mieszkają obok(a na pewno takie sa tylko czasami wola się nie ujawniać) które bedą mogły pomóc ci tam na miejscu. Jeżeli zaczniesz już dzisiaj dawać ogłoszenia (na sklepach, slupach u weta) malce szybko znajdą domy
Edit: Dałam na tablice FB może ktoś ze Ślaska zajrzy
kasia04051987 pisze:licze ze znajda sie choc choc 3 os. ktore zabiora po jednej sztuce......to ja wezme 4tego....choc slyszlaam ze lepiej po 2........ nie mam jak ich odgrodzic niestety.....
MarKotek pisze:kasia04051987 pisze:licze ze znajda sie choc choc 3 os. ktore zabiora po jednej sztuce......to ja wezme 4tego....choc slyszlaam ze lepiej po 2........ nie mam jak ich odgrodzic niestety.....
bylo by dobrze
ja tylko pisze jak jest kazdy zakocony
moze klatka kenelowa ?
kasia04051987 pisze:małe zniknely:(:(:(:( nie mam pojecia co sie stalo ...Milka<matka> przyszla jak zawsze na jedzenie.....mam nadzieje ze gdzies je przeniosla a i ze nic sie nie stalo.....:(
Użytkownicy przeglądający ten dział: Beata Szczecin i 27 gości