Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgorzataJ pisze:Jednak kotuś spotkał szczęście w postaci osoby Kassji
Jutro przeleje pieniążki
Nakasha pisze:Zapisałam sobie wątek, będziemy pamiętać.I również co nieco przelejemy po wypłacie.
![]()
MalgorzataJ pisze:Mój Lucjanek zlokalizowany. Dziś do 22.00 szukaliśmy go wszędzie w okolicy i znaleźliśmy. Znalazł stary niezamieszkaly dom i obejście i nawet słysząc nasze głosy wyszedł, ale zaraz się schował. Potem już nie wychodził, tyle czasu był u mnie i mnie nie poznał......? Ustawiliśmy klatkę łapkę z jedzonkiem.Trzymajcie kciuki,żeby wszedł i aby go psy nie pognały, bo jest ich trochę w okolicy. Syn Państwa, którzy go adoptowali będzie tam do 24.00, aby się udało. Okazało się, że na polanie w lesie, gdy otworzyli samochód wyskoczył i pognał przed siebie w las.Przemierzyl kawał drogi i dalej był strumień , więc zboczył i znalazł opuszczony dom.Ci Państwo codziennie 2x jezdzili w te miejsca, wszędzie porozlepiane są ogłoszenia.
Mo-ty-lek pisze:zrobiłam wydarzenie na fb https://www.facebook.com/events/3831438 ... ll_comment
czy ktoś wie ile kosztuje taka operacja?
Miraclle pisze:BiednyNie da redy aby wet zrobił operację, i dał możliwość zapłaty za nią w późniejszym terminie do tego w ratach ?
Szkoda kotka aby się tak męczył
LunaKlara pisze:FB udostepnione, opisane. Wierze, ze te 400 stowki wplyna. Co do kastracji - czy w Bialymstoku nie ma sterylek dla bezdomniakow finansowanych przez miasto ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: banka, Google [Bot], Sillka, Silverblue i 165 gości