Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw cze 28, 2012 10:53 Re: Cz VII

Siuram! :D
Aleś rezerwacji narobiła!
Czy zrobimy część medyczną? Przydało by się, żeby nie szukać po wątkach cząstkowo...

Znalazłam książeczkę sanepidowską, juhuu!
Mogę spokojnie se jechać
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Czw cze 28, 2012 11:03 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Po to właśnie zrobiłam tyle rezerwacji.

Pierwsza strona jest "MOJA" :twisted:
I tam będą wszelkiej maści ogłoszenia parafialne.

Mam nadzieję że wypali ten pomysł :mrgreen:
MIKUŚ

Post » Czw cze 28, 2012 11:12 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Zaznaczam :kotek:
Obrazek

Axa76

Od: Śro wrz 24, 2008 13:56

Post » Czw cze 28, 2012 11:24 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

zaznaczam :kotek: :mrgreen:

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw cze 28, 2012 12:58 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

TO ja też :lol:

Bona44

Od: Nie lut 07, 2010 14:45

Post » Czw cze 28, 2012 13:38 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MOI DRODZY!!

GŁOSUJEMY WSZYSCY!
Każdy może oddać głos kto jest zalogowany na miau.pl

viewtopic.php?f=20&t=142731&start=255

Startują:
- Mister Miś (Pampers) :kotek:
- Miss Sofinia (moja dziewczyna) :kotek:

oraz wiele, wiele innych kocich bied.

Każdy głos jest cenny!! To świetna zabawa i nic nie kosztuje.

Pamiętajcie tylko że 1,2,3 oznacza ilość punktów a nie miejsce.
MIKUŚ

Post » Czw cze 28, 2012 14:02 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

dzisiaj zastalam sajgon na kociarni oczywiscie pinesek brak polowa szmat z boksow na podlodze nawet gasnice przewrocily 8O i dorwaly sie do szafki8 z zarciem a leki z tablicy dalam do koszyka z lekami dla reszty bo ktorys sie "poczestowal" uzgodnilam z martika ze te swirusy dam za woliere a reszte zostawie.pozatym wszystko ok jest jakies awizo na kociarni nazwisk nie pamietam ale martika jest w temacie ma dzialac w tej sprawie.
coz tak konczy sie moj sezon wroce na kociarnie we wrzesniu ale tu bede caly czas z wyjatkami bo to lato ma jeszcze olimpiade :oops:

herzpl

Od: Czw mar 04, 2010 11:27

Post » Czw cze 28, 2012 14:09 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Czekamy zatem z niecierpliwością na wrzesień Herz 8)
Bywaj i odwiedzaj Nas, choćby internetowo :lol:
MIKUŚ

Post » Czw cze 28, 2012 14:20 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

MIKUŚ pisze:Czekamy zatem z niecierpliwością na wrzesień Herz 8)
Bywaj i odwiedzaj Nas, choćby internetowo :lol:

oczywiscie tu bede codziennie :)

herzpl

Post » Czw cze 28, 2012 16:05 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

Zaznaczę sobie .

bubor

Od: Czw maja 24, 2007 18:25

Post » Czw cze 28, 2012 19:34 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

a ja sie czulam zagubiona na kociarni... inne koty poza woliera niz "zawsze" lekow dla Gutka nie moglam znalezc i nie widzialam, zeby jakies w szafce byly podpisane :oops:

koty rozerwaly worek bosha ;/ chyba ktorys przelazl pod szafka, bo szafka byla zamknieta. ustawilam tam puszki, mam nadzieje, ze sie nie przeslizna.

I nie wiedzialam czy wietrzyc, czy ktore zostawic, wiec dzis maja dzien dziecka i otwarta przestrzen.

przy drzwiach bylo nalane :(

hidi

Od: Pon lis 03, 2008 7:04

Post » Czw cze 28, 2012 20:28 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi pisze:przy drzwiach bylo nalane :(

kurde, widzisz, zapomniałam Wam powiedzieć, że jak ostatnio byłam to czułam że jest nasiurane, ale nie mogłam zlokalizować gdzie dokładnie. Mam pewne podejrzenia, ale żadnych dowodów.
Koty wrocławskie polecają się do adopcji: http://www.kocizakatek.pl
Zapraszam na wątek Kociego Zakątka: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=154740

wiiwii

Od: Pt sty 13, 2012 17:33

Post » Czw cze 28, 2012 20:43 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

hidi pisze:a ja sie czulam zagubiona na kociarni... inne koty poza woliera niz "zawsze" lekow dla Gutka nie moglam znalezc i nie widzialam, zeby jakies w szafce byly podpisane :oops:

koty rozerwaly worek bosha ;/ chyba ktorys przelazl pod szafka, bo szafka byla zamknieta. ustawilam tam puszki, mam nadzieje, ze sie nie przeslizna.

I nie wiedzialam czy wietrzyc, czy ktore zostawic, wiec dzis maja dzien dziecka i otwarta przestrzen.

przy drzwiach bylo nalane :(

wsadzilam woreczek do koszyka z lekami bierzacymi taki maly z wygryziona dziurka i polowka tabletki tam jest luzem

herzpl

Post » Czw cze 28, 2012 22:11 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

No jak myślicie kto może siurać. Jest jeden jedyny osobnik który ma jeszcze jajca. GLUTEK. 8)

Małe zmiany moi drodzy. Koty chodzą w obróżkach, na pierwszej stronie odnajdziecie od jutra kto jaką obrożę posiada, a zarazem rozpznacie bezbłędnie danego osobnika 8)

Na pierwszej stronie też doszedł temat LEKÓW.

Zapoznajcie się na spokojnie ze zmianami.
Będzie zawsze wszystko napisane na pierwszej stronie - mam nadzieję :ok: :ok:
MIKUŚ

Post » Czw cze 28, 2012 22:17 Re: Cz VII Kocia Przystań. MIŚ - pampers - pokochaj go!

brawo basia :!: to genialne nie trzeba bedzie ciagle sie dopytywac tylko zut oka na str nr 1 pod warunkiem ze bedzie na biezaco :wink:

herzpl

[poprzednia][następna]