Kocur co mu jest ??

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro kwi 18, 2012 19:46 Re: Kocur co mu jest ??

wiki2105 pisze:
kotx2 pisze:
wiki2105 pisze:Zawsze ma suchą karmę i mokrą,zagotowana wodę, czasem szyneczkę ,mięsko z kurczaka.ale teraz niechce nic jesc ,ma kolo siebie wszystko wode ale niechce jej pic moze dam mu mleko ale niekrowie tylko whiskasa,czy tez nie bo moze byc gorzej???

Najlepiej było by udac sie z nim do weta.Masz taka mozliwosc?

Własnie nie mam dopiero jutro od 9 rano .Pójdę i to napewno

Najlepsze wyjscie :ok:

LunaKlara

Od: Czw paź 20, 2011 22:06

Post » Czw kwi 19, 2012 19:12 Re: Kocur co mu jest ??

witam wszystkich byłam dziś u weterynarza z moim kotem i wytłumaczył mi ze może to być przez nerki ,doradził mi żebym skontaktowała się z hodowcą i dowiedzieć się czy w rodzinie mojego kota ktoś chorował genetycznie na nerki ale nie wiem czy hodowca powie mi prawdę,.wytłumaczył mi ze 1 nerka może być mniejsza a druga większa ale tez może to być tylko zapalenie.Jak się dowiem od właściciela jak i co to chciał go weterynarz wysłać na USG nerek.Dziś dał mu zastrzyk kazał go obserwować czyścic tyłeczek i zabronił mu się lizania w tym miejscu .W nocy wstałam o 4.00 , karmiła go jadł pomału i zaczoł tez pic .Już się czuje lepiej ma apetyt ale co najważniejsze ze pije.Był dziś tylko raz w kuwecie (sikał)ale nie dużo.Następna wizyta w sobotę u weta.Jak myślicie co to może być zapalenie czy choroba genetyczna a dodam ze teraz nie ale jakiś czas wcześniej sikał mi w wybranych miejscach (ale może to być przez to ze nie jest wysterylizowany i zaznaczał teren ).pozdrawiam

wiki2105

Od: Śro kwi 18, 2012 18:41

[poprzednia]