Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jopop pisze:AnielkaG pisze:Chciałabym ostrzec osoby z Warszawy, a szczególnie te z Ochoty i Włoch, z naciskiem na karmicieli/ osoby kastrujące koty na talony z Gminy Włochy. Przetarg wygrała nowootwarta całodobowa lecznica DOGERIA (Korotyńskiego 23), której właścielem jest Piotr Okapa.
Z rzeczy merytorycznych:
1. odmawia sterylizacji aborcyjnej
posunął się nawet do tego że dzwonił po lecznicach oraz do doktor wet z Koterii grożąc i strasząc etyką
jestem pewna, że jeśli rozpozna ciążę to zwróci kotkę bez sterylki, każąc wypuścić
2. nie będzie kotom leczył zębów ani świerzbowca, bo talony są tylko na kastrację/ sterylizację
domniemuję że również nie odrobaczy
A tak poza tym jest arogancki, niemiły i obcesowy.
A już kuriozum to jego młody pomocnik (domniemuję że również towarzysz życia) od którego dowiedziałam się dziś , m.in. że 1. z takim śmieciem jak ja nie będzie rozmawiał 2. jesteśmy popiep... wariatkami (byłysmy we dwie) które kotom p.. liżą, zamiast siedzieć w domu 3. nienawidzi kotów
Żałuję że zostawiłam tam kocury, bo boję się o nie. Oni obaj są nienormalni.
Jestem zszokowana jak można prowadzić prywatny interes od kilku dni i zwyzywać kogoś kto daje im zarobek (talony mają przecież wartość finansową), ciekawa jestem jak by się zachowywał gdybym przyszła ze swoim prywatnym kotem, ale obawiam się że identycznie.
zażądaj od nich na piśmie że odmawiają sterylek aborcyjnych. i w ogóle jak chcesz - to spisz zeznanie swoje, podpisz ze swoimi danymi. dostarcz mi to przed czwartkiem,. w czwartek o 12 jest KDS na ktorym spotykamy się z wydziałami ochrony środowiska w BOŚ, jesli będę to miec NA PIŚMIE - mogę interweniować.
mojeskarby pisze:Jestem właścielką kilku zwierzaków, od lat miałam kontakt z wetami z Ochoty, np. Ochockie Centrum Weterynaryjne( zagubili wyniki mojej Zuzi, a nastepnie dostałam wyniki nie mojej kotki!!!!), skasowali spora kasę:((((( nastepnie przychodnia "Białobrzeska: przy ul. Bialobrzeskiej.....koszmar! za każdym razem inny wet, inny sposób leczenia, mnóstwo kasy i co? Zuzię męczyli by jeszcze długo i namietnie gdyby nie dr Okapa, drogie Panie, nie mogę słuchać tych wszystkich obrazliwych, jakże niesłusznych opinii. Wyleczył mi 3 moje zwierzaki za baaaardzo rozsadną cenę, w najbliższym czasie kolejne 2:)
Jestem wielce oburzona!!!!! A kto z kim i dlaczego, nie powinno nikogo interesować!!! Prosze bardzo, jesli ktoś ma ochotę ze mna pogadać, zapraszam na FB Elzbieta Jarzabek
A tak nawiasem mówiąc, nie jestem wolontariuszką ale zrobiłam wiele dobrego dla chocby kotów z ul. Strubiczów- zorganizowałam 2 domki dla kotów, które stoja do dziś( od 4 lat!), zorganizowałam sucha karmę i puszki:)
BOZENAZWISNIEWA pisze:ja co najmniej trzy posty pod rząd przeczytałam ,a teraz "ostał się ino jeden..."
ASK@ pisze:BOZENAZWISNIEWA pisze:ja co najmniej trzy posty pod rząd przeczytałam ,a teraz "ostał się ino jeden..."
zgadza się.mojeskarby czystke zrobiło ze swoimi wpisami.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, teesa i 660 gości