TYSKIE MRUCZKI X-DŁUG U WETA 4000zł, BŁAGAM POMOCY :(:(:(

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 0:06 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

,,Gdzieś tam, w mieście zwanym Tychy, wśród dziesiątek innych, szarych i ponurych bloków, stoi ten jeden. Ten jeden, niby taki podobny, a taki inny. Dlaczego, wiedzą Ci którzy przekroczyli próg jednego z jego mieszkań."
Oj wiedzą :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Od: Czw sty 08, 2009 21:22

Post » Pon lut 27, 2012 0:08 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Nie przegapcie fotek, str 1!!
ObrazekObrazek

Ewciia

Od: Pon mar 08, 2010 22:55

Post » Pon lut 27, 2012 0:13 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Nie przegapiłam :D Piękne fotki!
Ewciu dobrze że jesteś :1luvu:
Wiesz ja się cieszę że jest ktoś blisko, kto patrzy oczyma i sercem :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lut 27, 2012 0:14 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ozzi, slonko kochane :1luvu:
Manius :1luvu: Ten ceglasty nosio :1luvu:
Eustachy :1luvu: slicznotek :1luvu:
Czort :1luvu: :ok: :ok:
Kika, to ostatnie foto, te oczy... :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: oniemialam :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

Post » Pon lut 27, 2012 0:25 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Oczy to dopiero miały mruczki jak byłyśmy dziś ( tzn teraz to już wczoraj ) na obchodzie.
Świeciły się im jak latareczki :) a już czekały na jedzonko ;)

Matko ale te psiaki szaleją... nie idzie wyrobić :) A poza tym będę musiała kiedyś wziąć Pedra
na spacerek, trzeba trochę chłopaka podszkolić... bo widać że ma ochotę na tresurę ;)
Psiak ma duży potencjał :) Już odkryłam jedną rzecz na jaką reaguje ;) Musimy poznać się bliżej.
Widocznie tego mu trzeba, Justyna dziś się ze mnie śmiała jak biegałam z nim w tą i z powrotem po placu haha ;)
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Pon lut 27, 2012 0:39 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Jednym słowem dał Ci chłopak popalić :mrgreen:
Ja zawsze Fibiego prowadzę - a raczej on mnie :D

Pedruś prowadzi mojego Tż-ta i ponoć grzeczny jest :D ( Nie wiem jak wygląda niegrzeczny Pedro, no chyba wtedy , kiedy koniecznie chce Tż-ta pocałować, a ten się broni bo kto to widział aby facet faceta... :mrgreen: )
Ale i tak wszystkie patrzą za swoją Pańcią Justyną czy aby na pewno kroczy z nami :D
ObrazekObrazekObrazek

phantasmagori

Post » Pon lut 27, 2012 5:44 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

witam :)

izydorka

Od: Śro lut 04, 2009 21:09

Post » Pon lut 27, 2012 10:42 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Pooglądałam cudne zdjęcia,mistrzowska robota fotografa,słowa uznania :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: to ja sobie rozgoszczę się :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:

rudy kociak

Od: Śro paź 19, 2011 18:21

Post » Pon lut 27, 2012 12:15 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Ewciia pisze:Oto zdjęcia mruczków ;) i nie tylko mruczków:

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Obrazek

Ewciu wielki szacun za piękne fotki , tak pięknie ujęte ich piękno Ewciu :1luvu: :1luvu: :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Od: Czw wrz 11, 2008 19:03

Post » Pon lut 27, 2012 12:17 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

phantasmagori pisze:Jednym słowem dał Ci chłopak popalić :mrgreen:
Ja zawsze Fibiego prowadzę - a raczej on mnie :D

Pedruś prowadzi mojego Tż-ta i ponoć grzeczny jest :D ( Nie wiem jak wygląda niegrzeczny Pedro, no chyba wtedy , kiedy koniecznie chce Tż-ta pocałować, a ten się broni bo kto to widział aby facet faceta... :mrgreen: )
Ale i tak wszystkie patrzą za swoją Pańcią Justyną czy aby na pewno kroczy z nami :D

Ewcia ma niesamowity wpływ na Pedra , nawet potrafi nad nim panować do tego stopnia że jej nie całuje :roll: choć bardzo sie stara :mrgreen:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lut 27, 2012 12:18 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Izydorko , rudy kociaki witajcie :1luvu:
ObrazekObrazek

Justa&Zwierzaki

Post » Pon lut 27, 2012 13:53 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Witam w X-tej części :mrgreen:

Zdjęcie C U D N E :!: :!: Nie można się napatrzeć na Mruczki :1luvu: :kotek: :kotek: :1luvu:

Edit: Znaczy się zdjęcia 8)

obecna

Od: Wto sty 18, 2011 16:23

Post » Pon lut 27, 2012 15:00 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Plakat prawie skończony, jeszcze dodać parę szczegółów. Justynko zatwierdź albo odrzuć - masz priva :)
Jak co to zrobię inny projekt :) Ale wydaje mi się, że ten powinien się podobać.
ObrazekObrazek

Ewciia

Post » Pon lut 27, 2012 16:34 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

Cześć Futrzaki :1luvu: :1luvu: :1luvu:
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Pon lut 27, 2012 16:54 Re: TYSKIE MRUCZKI X - to już dyszka Mrusiów! Potrzebne DS i $$$

ja najczesciej z Pedrem spaceruje. Czasami jest troche niegrzeczny, najtrudniej mi na nim zapanowac na klatce, bo tak ciagnie strasznie, ze kiedys albo go puszcze samopas albo sie przewroce na schodach. Poza tym wiekszych problemow mi nie sprawia. Czasem ciagnie do innego psa, powarczy, musi pokazac, kto tu rzadzi, ale pamietam doskonale jaki byl, gdy trafil pod opieke Justy... :roll: Teraz to naprawde aniol nie pies w porownaniu z tym, co kiedys bylo. Co do tresury... fakt, on sie chetnie uczy, traktuje to jako znakomita zabawe. :)

Kociara82

Od: Czw paź 09, 2008 22:20

[poprzednia][następna]