Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lut 27, 2012 0:47 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

O rany 8O 8O 8O
Robiliście histopatologię guza? Mam nadzieję, że nie jest złośliwy.
Zaraz napiszę do dziewczyny z funduszu onkologicznego.
I kciuki za kicię.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Pon lut 27, 2012 0:57 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

wiewiur pisze:O rany 8O 8O 8O
Robiliście histopatologię guza? Mam nadzieję, że nie jest złośliwy.
Zaraz napiszę do dziewczyny z funduszu onkologicznego.
I kciuki za kicię.

Mysle, ze nasza pani wet wyslala wycinek do badania ? Powiem szczerze, ze nawet nie pytalam bo mamy inna bardzo chora kotke i poswiecamy jej duzo czsu jezdzac non stop do weta i poprostu jestesmy troszke zakrecone. Ale wierze, ze to nie zlosliwe paskudztwo !!!
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

Post » Pon lut 27, 2012 1:10 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

viewtopic.php?f=8&t=133475
Wklejam link do wątku banerkowego. Tam możecie poprosić o banerek. Tylko chyba powinnyście zrobić jakieś inne zdjęcia, bo te, które są, niezbyt się nadają - straszne są :( .
Ktoś z funduszu onkologicznego powinien się jutro odezwać.
Kurcze, wstrząsające to jest.

wiewiur

Od: Sob cze 26, 2010 13:08

Post » Pon lut 27, 2012 7:39 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

Biedna kicia :(

Jestem z Funduszu Onkologicznego.
Jeśli potrzebna jest pomoc w opłaceniu zabiegu i badania histopatologicznego opiekunkę kotki zapraszam na wątek funduszu (link w moim podpisie) - tam uzgodnimy szczegóły.

kciuki za koteczkę :ok: :ok: :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Pon lut 27, 2012 9:01 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

Kupiłam parę cegiełek na allegro, ale dzisiaj jakoś dziwnie mi się płaciło. :oops: Mam nadzieję, że przelew dojdzie :?

I trzymam kciuki za kiciunię :ok: :ok: :ok:
19.11.10 - Tosia (*) - kocie dziecko, któremu los dał tak mało czasu
26.08.11 - Czikita (*) moja pierwsza kocia miłość - przyszła, zabrała moje serce i odeszła tak szybko
14.12.12 - Felciu (*) zawsze będziesz z nami
26.04.14 - Papaja (*) najsłodsza strachliwa królewna, takiej już nie będzie
31.07.17 - Rudolf (*) moja najukochańsza kocia pierdoła

AgaPap

Od: Pt sie 31, 2007 6:49

Post » Pon lut 27, 2012 9:18 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

toz-police pisze:Bardzo dziekujemy za zagladanie na watek Miski, My jestesmy tez wstrzasniete tym co zobaczylysmy. Jestesmy wsciekle na ludzi, ktorzy na to patrzyli. Przeciez ten guz nie urosl jek w jedna noc !!1 :cry:
Misia jest bardzo slaba, ale wierzymy, ze teraz bedzie juz tylko lepiej.

Boze, taka kochana kicia, jak musiala sie meczyc... :crying: :crying:
Co do ludzi, to przemilcze co mysle, bo bana dostane :evil:

Trzymam mocno kciuki za Misie, juz zapadla mi w serce :1luvu:

Co do pomocy, nie mam FB, ale chcialabym jakos pomoc, moze jest konto na ktore moglabym wplacic pare groszy?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Pon lut 27, 2012 9:38 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

to coś wygląda jak potworniak wrodzony (ale ja się nie znam,ja jestem tylko zafascynowana potworniakami-bracmi blizniakami)
Moje koty
Zdjęcia krakowskich schroniskowców
Jest tylko jeden sukces- być w stanie spędzić życie na swój własny sposób - Christopher Morley
Haters gonna hate

BarbAnn

Od: Wto sie 01, 2006 8:35

Post » Pon lut 27, 2012 9:53 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

mnie też się ten guz tak skojarzyl
Kto się tłumokiem urodził, walizką nigdy nie będzie!
[...] jesteś tym, co jesz... kabanosem w majonezie"

ariel

Od: Wto mar 15, 2005 11:48

Post » Pon lut 27, 2012 10:01 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

Za powrót do zdrowia kici :ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon lut 27, 2012 10:49 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

BarbAnn pisze:to coś wygląda jak potworniak wrodzony (ale ja się nie znam,ja jestem tylko zafascynowana potworniakami-bracmi blizniakami)

I oby tak było, bo taki guz nie jest złośliwy.

Sylwka

Od: Pt lut 11, 2005 10:52

Post » Pon lut 27, 2012 13:04 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

Biedna kicia , kupie choć 2 cegiełki, mam nadzieje, że będzie dobrze. :ok:
"Nie nowina, że głupi mądrego przegadał; Kontent więc, iż uczony nic nie odpowiadał, tym bardziej jeszcze krzyczeć przeraźliwie począł; Na koniec, rzekł mądry, by nie być w odpowiedzi dłużny:
Wiesz, dlaczego dzwon głośny? Bo wewnątrz próżny."
(z I.Krasickiego)

meggi 2

Od: Sob lip 07, 2007 21:16

Post » Pon lut 27, 2012 14:58 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

toz-police pisze:
ruda32 pisze:straszne :(
gdzie kicia przebywa?

Miska przebywa w Policach i mieszka u nas w siedzibie.

Podajcie dane do przelewu na TOZ nie każdy lata po allegro
:ok: :ok: :ok:

iwona66

Od: Pt paź 23, 2009 15:40

Post » Pon lut 27, 2012 16:28 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

podniose do góry ...

biedactwo :(
Obrazek

#MAGDA#

Od: Śro cze 30, 2010 22:32

Post » Pon lut 27, 2012 16:55 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

toz-police wy tam u siebie macie jakieś masakryczne "szczęście" do trudnych przypadków. Co wątek to bardziej drastycznie jest. Kochane i dzielne dziewczyny, trzymam kciuki za was, za Misię i Kukisię.
Obrazek

marioka

Od: Wto wrz 06, 2011 13:39

Post » Pon lut 27, 2012 20:56 Re: Kotka z guzem olbrzymem - UWAGA DRASTYCZNE ZDJĘCIA

marioka pisze:toz-police wy tam u siebie macie jakieś masakryczne "szczęście" do trudnych przypadków. Co wątek to bardziej drastycznie jest. Kochane i dzielne dziewczyny, trzymam kciuki za was, za Misię i Kukisię.

Tak to prawda, ten rok zaczal sie dla Nas fatalnie. Mamy duzo masakrycznych przypadkow :cry:
Mamy jeszcze jedna kotke zabrana w piatek z ulicy. Jak wszystko ogarniemy to zrobimy jej watek . Od razu pojechalysmy z nia do weta i wyobrazcie sobie, ze odpadly jej uszka. Musiala sobie odmrozic, uschly i poprostu odpadly. Widok byl straszny. Mam taki zal do ludzi, ze nam nie zglosily, ze kotka jest na ulicy w te najgorsze mrozy :evil:
A wierzcie mi w Policach koty nie maja sie gdzie chowac bo piwnice sa szczelnie zamkniete
KOCHANA BASIENKO NA ZAWSZE ZOSTANIESZ W MOIM SERCU [*]

ObrazekObrazekObrazek

toz-police

Od: Sob sie 27, 2011 13:50

[poprzednia][następna]