madzik85 pisze:60 kotów to liczba zwierzaków przebywająca w mieszkanku Pani Eugenii. Kobieta dodatkowo dokarmia koty wolno żyjące, jest chętna do współpracy i wyadoptowania kotów. Wydarzenie na FB jest
A czy jakiś kot od niej poszedł już do adopcji?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
madzik85 pisze:60 kotów to liczba zwierzaków przebywająca w mieszkanku Pani Eugenii. Kobieta dodatkowo dokarmia koty wolno żyjące, jest chętna do współpracy i wyadoptowania kotów. Wydarzenie na FB jest
madzik85 pisze:edii - pomoc materialna bardzo potrzebna. Dane do przelewu wraz z dopiskiem w pierwszym poście. Prosimy też o udostępnianie wydarzenia na FB, jest tam również albumik w kotami Pani Eugenii.
mgj pisze:Zaznaczam, a przy okazji zapytam: 60 jest w domu? Czy to łączna liczba domowych+wolnozyjących, które są do sterylizacji?
Patmol pisze:ile kotów jest w domu?
odp. w domu było ok 60 (ciężko policzyć bo się przemieszczają) 4 zabrał OTOZ, BZ 8sztuk
czy da się trzymać oddzielnie koty i kotki -do czasu sterylizacji?
odp. Nie ma możliwości rozdzielenia
czy pani jest chętna do wyadoptowania kotów?
odp. Możemy zabrać wszystkie koty, na razie współpracują
potrzebne są pojedyncze zdjęcia kotów (można najpierw wybrać kilka/kilkanaście najbardziej adopcyjnych) z opisem (płeć, wiek, stan zdrowia, charakter)
odp.na razie to wszystko świeże te 8 co BZ wzięło ( jeden poszedł do adopcji, dwa idą prawdopodobnie dziś, reszta będzie miała dziś robione zdjęcia i zostaną wystawione) ( jeden na oko do usunięcia, jeden ma jakiś uraz-ponoć sie urodził ma wykrzywioną głowę i jest bardzo apatyczny) Dziś kontrola u weta
czy jest już wydarzenie na FB?
aga marczak pisze:Odstąpię 3 sterylki w Gdansku.Myślę,że mpacz78 pomoże w transporcie Gdynia-Gdansk
mgj pisze:Prosze o wklejenie w 1 poście linka do FB. (W której to dzielnicy gdyni?)
A ogólnie cos o tych kotach mozesz napisać: oswojone, dzikawe?
Zofia&Sasza pisze:madzik85 pisze:60 kotów to liczba zwierzaków przebywająca w mieszkanku Pani Eugenii. Kobieta dodatkowo dokarmia koty wolno żyjące, jest chętna do współpracy i wyadoptowania kotów. Wydarzenie na FB jest
A czy jakiś kot od niej poszedł już do adopcji?
Anna Rylska pisze:Dziewczyny możecie zrobić "normalnie wydarzenie" by można ludzi zaprosić, nie tylko info na tablicy- chyba, że gdzieś jest ale ja nie widzię
issey32 pisze:Anna Rylska pisze:Dziewczyny możecie zrobić "normalnie wydarzenie" by można ludzi zaprosić, nie tylko info na tablicy- chyba, że gdzieś jest ale ja nie widzię
Ja też szukałam, ale nie znalazłam. I warto tam umieścić kontakt do wolnotariuszek, nr konta i zamieszczać aktualne dane.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 83 gości