Trzy pary uszu, trzy ogony i 12 łap- czyli trzech Budrysów

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 01, 2012 10:44 Re: Trzy pary uszu, trzy ogony i 12 łap- czyli trzech Budrysów

Mam pytanie trochę poza konkursem ale jestem na etapie wymiany sprzętu w kuchni. Przeglądam wszystkie dostępne piekarniki a podoba mi się ten na zdjęciu. Może ktoś ma pomysł na producenta? Albo może polecić coś ładnego i praktycznego to będzie super.

KotzCheshire

Od: Śro lut 01, 2012 10:39

Post » Pt lut 17, 2012 8:21 Re: Trzy pary uszu, trzy ogony i 12 łap- czyli trzech Budrysów

Halo, halo nic się nie dzieje u trzech ogonów i 12 łap?

AntoninaBandzioras

Od: Wto wrz 27, 2011 8:49

Post » Sob lut 18, 2012 23:56 Re: Trzy pary uszu, trzy ogony i 12 łap- czyli trzech Budrysów

heh rzadko tu zaglądamy, mam wrażenie że to forum jest średnio przyjazne dla "nowych" ;)

u nas jak zawsze masa ruchu ;) Mały chyba dorasta i wkracza na ścieżkę wojenną z Dolarem, mamy chyba na nowo ustalanie hierarchii. No i jeszcze Lupo - który tez trochę obrywa (tym razem od Dolara) jako starszy, który władzę winien oddać.
Nie ma to jak dorastanie - łatwo nie jest ;) zupełnie jak i w przypadku dzieci ;)
Obrazek

Lita

Od: Pt gru 26, 2008 11:54

[poprzednia]