A jak się czuje Mela po zdjęciu szwów?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
joanna3113 pisze:Wat a co z Twoimi kotami nigdzie ich nie widać i tak na prawdę nic o nich nie wiem, co z kotem przyniesionym do Ciebie.
smarti pisze:Ile zjadają?
po saszetce dziennie na kotka?
Czy próbowałaś dawać inne mokre?
bo są mokre mające większą zawartość mięsa (40% ),ba,dużo większą niż gourmet (4%) czy felix a są tańsze/w przel. na kg lub w podobnej cenie-czyli bardziej się opłacają bo bardziej zasycają kotka-i przy kilku kiciach to już się opłaca bo są w puszkach 400g.
chcę dokładnie obliczyć ile czego zjadają/zjadłyby w miesiącu.
mnie w czasach jak wzięłam kotki jeszcze np właśnie ze Szczytna wychodził 1 kić/100 zł a teraz wychodzi mi dużo mniej-jeszcze dokładnie liczymy ale ok 40 zł ! a karmię głównie Royalem suchym i mokrym takim duzomięsnym+ piersiami z korczaka lub indyka ,na zmianę.
póki kociaki małe to musisz karmić kittenem i wiadomo-najlepiej royalem,ale jak podrosną i będa jeszcze u Ciebie to lepiej przyzwyczaić je do innych karm-nie tak drogich i bardziej różnorodnych bo z własnego dośw wiem że potem ds-y mają kłopot jak kotek nie chce jeść,bo nie dość że ma stres przeprowadzki to jeszcze,jak się skończy moja wyprawka to karma gorsza-bo nie każdy ds stać na royala..
po_prostu_kaska pisze:Asia, ja podtrzymuję wcześniejszą propozycję z prowadzeniem bazarków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 610 gości