aga marczak pisze:Dzisiaj wyadoptowałam Buzkę,ok 3,5 miesięczną jednooką koteczkę
super!
musze humor sobie poprawic to poczytam o adopcjach- te liczby są imponujace

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga marczak pisze:Dzisiaj wyadoptowałam Buzkę,ok 3,5 miesięczną jednooką koteczkę
aga marczak pisze: Nektarynka już w nowym domu![]()
Ludzie b fajni nie zrazili się grzybem,zakupili już Fungiderm i psikają![]()
Zaraz po tej adopcji pojechałam na cmentarz Łostowicki i zabrałam stamtąd piękną oswojoną koteczkę Arlekinkę(ma czarny nos na białej buzi)Wydaje się chora nic nie je biedaczka.Do weta jedziemy dopiero w piątek jutro cały dzień robota![]()
aga marczak pisze: Jest tam kilka kotów które nie mają zadnego schronienia i bardzo wszystkim przeszkadzają.Są piękne w większosci z przewagą białego,niektóre oswojone wysterylizowane,zamarzają na śniegu,czekają na ratunek :cry:
aga marczak pisze:Nektarynka już w nowym domu![]()
Ludzie b fajni nie zrazili się grzybem,zakupili już Fungiderm i psikają![]()
Zaraz po tej adopcji pojechałam na cmentarz Łostowicki i zabrałam stamtąd piękną oswojoną koteczkę Arlekinkę(ma czarny nos na białej buzi)Wydaje się chora nic nie je biedaczka.Do weta jedziemy dopiero w piątek jutro cały dzień robota![]()
Jest tam kilka kotów które nie mają zadnego schronienia i bardzo wszystkim przeszkadzają.Są piękne w większosci z przewagą białego,niektóre oswojone wysterylizowane,zamarzają na śniegu,czekają na ratunek
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Jura, Patrykpoz, puszatek i 35 gości