Dominik wel Czeslaw ... jedzie do DS !!!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 05, 2012 10:04 Re: Mały Doniu ...Od wczoraj mala tricolor wywalona z auta...

Odesłałam do koleżanki u niej na stanie też 3 maluszki koloru czarnego.Może akurat ...
Puśka Dex Natasza Patryk Gizmo Bryza Kropka ..pies Borys i królik Lolek

wercia

Od: Czw paź 13, 2005 8:32

Post » Nie sty 08, 2012 19:23 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

Z ogormną radośćia informuje ze mała trikolorka wczoraj pojechała do nowego domku w Chorzowie !!! :)))))

Maly Doniu szuka dalej domku !

wercia

Post » Sob sty 14, 2012 12:20 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

A Małego Czeska (Dominika)nikt nie chce ... jak tak dalej pojdzie to ja sobie go chyba zostawie :))))) :twisted:

wercia

Post » Nie sty 15, 2012 13:19 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

Trzymam kciuki za maluchy!!! :ok: :ok: :ok:

LaRosaNegra87

Od: Nie wrz 25, 2011 11:58

Post » Pon sty 16, 2012 10:41 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

U nas jest biało pada piękny śnieg... Czesiek sie cieszy że nikt go nie che bo ma tu swoje zabawki i kolegów... a ja nie moge spać w nocy bo mi ugniata głowe:(

wercia

Post » Pon sty 16, 2012 20:34 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

wercia pisze:U nas jest biało pada piękny śnieg... Czesiek sie cieszy że nikt go nie che bo ma tu swoje zabawki i kolegów... a ja nie moge spać w nocy bo mi ugniata głowe:(

Haha ja tez mam ugniatacza :D Ciekawe skad sie bierze taka potrzeba u niektorych kotow, wlasnie zeby ugniatac :P Moja Miska niekiedy potrafi mnie cala w nocy podeptac, po czym wielce zmeczona ciezka praca polozyc sie na mojej glowie budzac mnie jednoczesnie :D

LaRosaNegra87

Post » Wto sty 17, 2012 22:10 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

Dokladnie.Po wszystkim Czesiek Hydraulik kladzie sie powyzej mojej glowy a jak mu sie cos w srodku nocy przypomni to ugniata na nowo. :kotek:

Domku nadal nie widac,,,, buuuu

wercia

Post » Śro sty 18, 2012 11:05 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

Domek sie znajdzie, musi!!! Trzymam niezmiennie kciuki :) :ok: :ok: :ok:

LaRosaNegra87

Post » Wto sty 24, 2012 12:21 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

Umówiłam malego dziada na kastracje na jutro bo pare razy sobie podsikiwał i go przyłapałam... bay bay małe kuleczki hihi tak mi przykro :twisted:

wercia

Post » Wto sty 24, 2012 18:34 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

Wercia jestes okropna :twisted: , ale ja z Misia ktora okazala sie byc Misiem tez musialam dokonac tego okropnego procederu bo jest to niestety niezbedne aby dalo sie normalnie funkcjonowac z kotami w domu :) Bedzie dobrze :P

LaRosaNegra87

Post » Wto sty 24, 2012 20:44 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

Mam w domku takiego kotka a dokladniej kotke ktora nie moze narazie byc operowana i Czesiu odwala przez nia i chce sikac i sra... kaj popadnie... jutro juz bedzie dobrze:)))

:ok:

wercia

Post » Wto sty 24, 2012 22:09 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

A u mnie zas chyba rujka Malej sie zaczela ;/ Caly czas miauczy, ze juz sie wytrzymac nie da :( Non stop przytulac ja trzeba i piescic nawet w nocy (moja matka sie drze, ze chyba ja wywali jak tak dalej bedzie). Zaczela juz chodzic na przykurczonych nogach ale nie caly czas tylko chwilami i ocierac sie o meble i wszystko co popadnie. Tylko ona ma dopiero skonczone 6 miesiecy! Czyzby tak wczesnie "corcia" mi dojrzala? :(

LaRosaNegra87

Post » Wto sty 24, 2012 22:19 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

Jak najbardziej to rujka:) ale szybko tak jak u mnie Czesiu znaczy ale oby do jutra.):)))))

Pociesze Cie ze ma Bryze roczna i nie po sterylce bo jest karzelkiem i ma ciagle ruje i to jest nie do wytrzymania ale jeszcze troszke az sie ruszy i bd ok.

wercia

Post » Śro sty 25, 2012 11:35 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

Rujka permanentna to chyba najgorsze co moze byc, ja juz dzisiaj, albo jutro zadzwonie do weta kiedy mozna przyjechac z moja mala na ciachanie, bo powaznie juz sie nie da z nia zyc :( Tylko przeraza mnie to, ze ona jest taka malutka, tzn nie jest karzelkiem, ale jest drobna bardzo i wyglada jak maly kociak, tak sie o nia boje :(

LaRosaNegra87

Post » Śro sty 25, 2012 12:37 Re: Maly Doniu szuka domu ... Mala tricolor ma dom w Chorzowie !

Pewnie bedzie wszystko dobrze:)Trzymam kciuki.

A czesiu dzis nie ma operacji bo ma za male jajeczka ... mamy poczekac jeszcze miesiac. To sie gówniarzowi udało :twisted:

wercia

[poprzednia][następna]