Czy tą zimę przeżyję?TAK Albin w Ds w Warszawie!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 12, 2011 11:45 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

Śliczności :1luvu:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

Post » Pon gru 12, 2011 11:49 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

śliczny :1luvu:
Gdyby znalazł się DT to dołożę się do kosztów tymczasowania - no ale dom potrzebny bardzo, kciuki :ok: :ok: :ok:
Ostatnio edytowano Pt gru 23, 2011 23:40 przez 7ksiezyc, łącznie edytowano 1 raz
7ksiezyc

Post » Pon gru 12, 2011 12:18 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

7ksieżyc dzięki wielkie :1luvu: :1luvu: :1luvu: Albin jest bardzo kochanym koteczkiem, będzie na pewno wiernym przyjacielem.

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon gru 12, 2011 16:03 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

Inna wersja banerka :D

Obrazek

Kod: Zaznacz cały
[url=http://tiny.pl/hjqlk][img]http://tiny.pl/hjq6z[/img][/url]

:ok:
ObrazekObrazek

amyszka

Od: Czw mar 22, 2007 14:26

Post » Pon gru 12, 2011 16:30 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

Łamię się... Albiś czy ta koteczka z chorym oczkiem... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon gru 12, 2011 16:40 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

To może oboje :)
ja oferte pomocy w utrzymaniu w DT podtrzymuje :)
cudny ten Albiś :1luvu: :1luvu: :1luvu:
7ksiezyc

Post » Pon gru 12, 2011 16:46 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

No to już nie jest takei proste, mam dwa psy i dwa swoje koty, do tego jednego półtorarocznego z ADHD, jednego połamańca i jednego wycofanego zatapczanowca... obawiam się, że moje możliwosci przerobowe i powierzchniowe się wyczerpują... a wprowadznie naraz dwóch kotów z różnych środowisk i z różnymi potencjalnymi problemami to jednak przesada...
Albisiowi obiecano dom na zimę, tamta kicia w wielkiej potrzebie... ten młodszy i jednak szybciej do adopcji będzie gotów... tamtej chciałabym pomóc, ale jak ona zareaguje na psy? i jak sie dogada z kotami, w tym z moją kotką?...
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon gru 12, 2011 17:02 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

mam świadomość ze to nie takie proste niestety ...
Albis chwycił mnie za serce; początkiem roku białego kocurka o takim samym imieniu adoptowałam z miau (choć teraz jest Frankiem), a tu jak patrze na zdjecie Albisia i czytam że taki zrezygnowany i juz nie marzy nawet o domku i ze juz nie wierzy ....
Cholera ja sie na DT nie nadaję :(
mam 8 kotów swoich własnych :)
a pierwsza i ostatnia próba pozostania DT spowodowała ze własnie ta 8 sztuka Frania szybko została z nami na stałe, za szybko sie przywiązuję ....
i właśnie ta obawa że próbujac znowu być DT Albis zostalby z nami bo ja mam miękkie serducho juz jak na niego patrzęna zdjęciach mnie "uziemia", może mam jeszczec troszkę zdrowego rozsądku...

podejmij decyzję zgodną z serduchem i tym jak czujesz gdzieś tam w środku ... :kotek:
Ostatnio edytowano Pon gru 12, 2011 17:13 przez 7ksiezyc, łącznie edytowano 1 raz
7ksiezyc

Post » Pon gru 12, 2011 17:10 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

CheshireCat1 pisze:
OlaLola pisze:Muszę Wam powiedzieć, że dziś Mina... ocierała się o jednego kota i... nie biła innych przy dawaniu parówki. Martwi mnie to, bo ona bardzo nie tolerowała innych kotów, a teraz taka zmiana w jej zachowaniu... Zastanawiam się czy z oczkiem nie jest gorzej i dlatego nie dość, że była spokojna to wręcz domagała się ich uwagi... :roll:

Podnosze kotke. W tej sytuacji dom tymczasowy jeszcze bardziej potrzebny!

heh... :roll:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon gru 12, 2011 17:21 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

halbina pisze:
CheshireCat1 pisze:
OlaLola pisze:Muszę Wam powiedzieć, że dziś Mina... ocierała się o jednego kota i... nie biła innych przy dawaniu parówki. Martwi mnie to, bo ona bardzo nie tolerowała innych kotów, a teraz taka zmiana w jej zachowaniu... Zastanawiam się czy z oczkiem nie jest gorzej i dlatego nie dość, że była spokojna to wręcz domagała się ich uwagi... :roll:

Podnosze kotke. W tej sytuacji dom tymczasowy jeszcze bardziej potrzebny!

heh... :roll:

:roll: :roll: :roll:
nie zazdroszczę ...
7ksiezyc

Post » Pon gru 12, 2011 17:37 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

podrzuce Albisia tylko tyle mogę.. a ma może FB?
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Pon gru 12, 2011 17:44 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

nie ma samodzielnego raczej... może jest info na fb fundacyjnym... "Fundacja Szara Przystań w Zabrzu"
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon gru 12, 2011 18:55 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

halbina pisze:No to już nie jest takei proste, mam dwa psy i dwa swoje koty, do tego jednego półtorarocznego z ADHD, jednego połamańca i jednego wycofanego zatapczanowca... obawiam się, że moje możliwosci przerobowe i powierzchniowe się wyczerpują... a wprowadznie naraz dwóch kotów z różnych środowisk i z różnymi potencjalnymi problemami to jednak przesada...
Albisiowi obiecano dom na zimę, tamta kicia w wielkiej potrzebie... ten młodszy i jednak szybciej do adopcji będzie gotów... tamtej chciałabym pomóc, ale jak ona zareaguje na psy? i jak sie dogada z kotami, w tym z moją kotką?...

Zarówno Albin jak i Mina ( bo niej myśli chyba halbina :roll:) znają psa. Nie podchodzą do niego, nie syczą, "nie zaczepiają" są raczej nauczone, że pies nie zrobi krzywdy jak się trzyma od niego z daleka. Albin jest nauczony życia z innymi kotami, Mina nigdy za kotami nie przepadała, ale ostatnio przy dawaniu parówki na żadnego kota nawet nie zasyczała, o jednego się nawet otarła co jest dziwne.

Oboje nie mają raczej fb, Mina jest na fundacyjnym, a Albiś nawet nie wiem...

OlaLola

Od: Nie paź 21, 2007 9:33

Post » Pon gru 12, 2011 19:18 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

rozmawiałam z Moniką, ona chce Albisia, jak tylko zwolni się u niej miejsce... przywieź je oba, u mnie poczeka na to miejsce u Moniki, w końcu obiecałaś mu, że tę zimę spędzi w domu... :oops:
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\

halbina

Post » Pon gru 12, 2011 19:25 Re: Czy tą zimę przeżyję?Albin szuka DT/DS Tarn Góry

halbina pisze:przywieź je oba, u mnie poczeka na to miejsce u Moniki, w końcu obiecałaś mu, że tę zimę spędzi w domu... :oops:

:1luvu:

ja mam w łazience burasa, któremu obiecałam, parę tygodni temu, że już nigdy nie wróci na ogródek... :oops:
mam nadzieję, że i Albiś i mój Kacperek szybko znajdą najwspanialsze domy stałe :ok: :ok: :ok:

charm

Od: Nie paź 26, 2008 20:07

[poprzednia][następna]