Toruń- proszę o pomoc ... sytuacja opanowana :)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 03, 2011 15:42 Re: Toruń- proszę o pomoc w odbiorze kota z dworca PKP !

Witam, tu Asia,
odpisałam na prośbę kini 098 na pw, że jestem w stanie pomóc, jeśli znajdzie się jeszcze jedna chętna osoba "towarzysząca", bo na pewno nie pojadę o 4 nad ranem na toruński dworzec główny pkp sama

ale po przeczytaniu tego wątku mam bardzo mieszane odczucia, jeśli godzina i trasa przejazdu ma być argumentem, to...........nie mogę, bo to czwarta rano i na dodatek muszę przejechać dokładnie przez cały Toruń i na drugą stronę Wisły (sądząc z opisu mieszkam gdzieś blisko przyszłej opiekunki kotki)

:rudolf:

i niby dlaczego nie można kota dostarczyć odrazu do domku z pociągu?

czy aby na pewno dobrze przemyślałyście tą adopcję? takie podejście źle rokuje

Fundacja KOT

Od: Sob cze 28, 2008 13:41

Post » Sob gru 03, 2011 16:17 Re: Toruń- proszę o pomoc w odbiorze kota z dworca PKP !

Dzięki wielkie dziewczyny za zaangażowanie :1luvu: Sytuacja chyba jednak opanowana :D Pani udało się skontaktować z taksówką jeżdżącą w tych porach :lol: :1luvu: :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Sob gru 03, 2011 16:20 Re: Toruń- proszę o pomoc w odbiorze kota z dworca PKP !

Fundacja KOT pisze:czy aby na pewno dobrze przemyślałyście tą adopcję? takie podejście źle rokuje

Spokojnie ;) Pisałam już też na priva :D Po prostu godzina nie ta ;) Była wizytka, Pani ma kota z cukrzycą, świetne warunki i jest gotowa przyjąć kotkę nawet jeśli będzie wymagała spacerów na szelkach, bo wcześniej chowała się na dworze. Już nawet jest umówiona na wizytę po adopcyjną, także wszystko ok :ok:
Obrazek

kinia098

Od: Pt maja 01, 2009 21:53

Post » Pon gru 05, 2011 14:59 Re: Toruń- proszę o pomoc ... sytuacja opanowana :)

No i koteczka odebrana :)
Pani bardzo sympatyczna, miła, kotka też fajna, chociaż potrafi zasyczeć i przywalić :mrgreen:

Szalony Kot

Od: Pt wrz 24, 2010 13:01

[poprzednia]