Niebieski i norweg?Brwinów.POTRZEBA POMOC w łapaniu. Jest DT

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 21, 2011 7:43 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

Podnoszę.
I proponuję zmianę tytułu na "niebieski w typie rosyjskim".Są teraz modne.Jeśli ma czarne stópki to jest baaardzo w typie.
Piękny,oba śliczne.
Matko,kto wyrzuca TAKIE koty na cmentarz??? 8O

kotkins

Od: Pt mar 25, 2011 22:39

Post » Pon lis 21, 2011 7:51 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

Ale rosyjskie niebieskie mają różowe stópki :P

prześliczne koty, wyglądają na rasowe, tzn są w typie rasowych.

AnnyLee

Od: Czw maja 12, 2011 10:16

Post » Pon lis 21, 2011 8:05 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

No właśnie podobno to ich cecha charakterystyczna ,że niebieskie stópki mają:)).Wygląda prawie jak czarne...miałam ruseczka( w typie) i miał takie:))

I powiem tak: na niebieściucha znajdą się chętni.On może nie przetrwać zimy,to są koty o wrażliwych nerkach np.
Tylko go wypromować...

Co do futerka to tragedia ,że wyłysiał na zimę.
Hm...to nie jest charakterystyczne miejsce dla pcheł ,nad ogonem.Oby nie grzybica...

Kotek jest w typie, zmiana tytułu na "w typie ruseczka i norwega) bardzo pomoże wątkowi.

DT by się koniecznie przydał.
Wiadomo...

kotkins

Post » Pon lis 21, 2011 8:19 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

A jednak różowe (tzn. lawendowe) :P http://www.felisfan.pl/rosyjskiniebieski.html - drugi akapit.

Czy kociaki są jeszcze gdzieś ogłaszane?

AnnyLee

Od: Czw maja 12, 2011 10:16

Post » Pon lis 21, 2011 8:24 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

niebieskiemu we wrześniu proponowalam tymczas... niestety teraz nie mogę... mam nadzieję, że oba znajdą szybko domki!
Obrazek ObrazekObrazek

.../\„,„/\ εїз ~
...( =';'=)
.../*♥♥*\
.(.|.|..|.|.)...(◕◡◕) ɯǝʇsǝɾ ɔęıʍ ęzɔnɹɯ

halbina

Od: Śro maja 23, 2007 22:26

Post » Pon lis 21, 2011 10:16 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

A może to mieszkańcy Księżopola po prostu wypuszczają swoje koty z domów?

Ile razy widziałam kota kursującego między tym osiedlem a cmentarzem...

Lilavati1407

Od: Pon sie 29, 2011 9:42

Post » Pon lis 21, 2011 11:02 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

Kot koczuje od paru lat na cmentarzu, wczoraj żarł jak oszalały, taki było głodny, potem poszedł spać na groby.

halbina pamiętam, proponowałaś,dziękuję! tylko wiesz, że wtedy nie było to możliwe, z różnych względów, nie zależnych o de mnie.

Nie koty nie są ogłaszane.

Gdyby się znalazł tymczas, ja nie mogę sama podjąć się ich łapania i zawożenia gdziekolwiek, nie umiem łapać kotów ( tylko w ręce) nie mam sprzętu i poruszam się tylko komunikacją, więc na pewno będzie potrzebna pomoc.
Moim zdaniem będzie można je złapać bez użycia klatki, nie mniej sama tego nie zrobię.
Do Brwinowa mam daleko, 2 stacje pociągiem, jeżdżę tak do kotów by pomóc im przetrwać, robię im budki na zimę, dodatkowo karmić
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon lis 21, 2011 14:18 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

Niebieski cudny! Szkoda takiego kicia :cry: Nie za wiele mogę pomóc oprócz nagłaśniania sprawy, wystawiłam kilka fantów na bazarek dla wszystkich kociów z Brwinowa, może ktoś się skusi? Pozdrawiam!
viewtopic.php?f=20&t=135978&p=8229493#p8229493
Obrazek Obrazek

Moha

Od: Czw sty 06, 2011 0:05

Post » Pon lis 21, 2011 14:36 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

Zaznaczam. I trzymam kciuki za chłopaków! Niestety na razie mogę tylko tyle - dopadło i mnie kocie nieszczęście (banerek w podpisie).

jako dziecko miałam niebieskiego kocurka i kociczkę - były najcudowniejszymi kotami na świecie!
Obrazek

sroka7

Od: Pon maja 02, 2011 11:04

Post » Pon lis 21, 2011 15:53 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

Pewna znajoma obiecała mi tymczas dla mojego podopiecznego. Ponieważ te pilniejsze, poprosze ją o wzięcie któregoś z tych.
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Pon lis 21, 2011 16:21 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

Neigh pisze:Pewna znajoma obiecała mi tymczas dla mojego podopiecznego. Ponieważ te pilniejsze, poprosze ją o wzięcie któregoś z tych.

:ok: :ok: :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pon lis 21, 2011 19:30 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

Kto pomoże tym kotom? One szybko znajda dom, po długowłose i niebieskie jest zawsze kolejka chętnych...
AnielkaG

Post » Pon lis 21, 2011 19:40 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

Neigh zaproponowała konkretną pomoc.
Proponuję w tytule wątku poprosić o pomoc w złapaniu kotów i zaznaczyć,że pilne.
Przecież to okolice Warszawy i znajdzie się ktoś do pomocy w łapance.
Koty oswojone więc nie powinno być trudno...

Podałam na pw namiary,proszę o informacje jeśli to możliwe:)

kotkins

Post » Pon lis 21, 2011 19:48 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

kotkins przecież na razie jeszcze nic nie wiadomo, ja też czekam na jakiś sygnał
Adoptuj, nie kupuj. Obrazek

Jeśli czujesz ból to znaczy,że żyjesz ...
Jeśli czujesz ból innych ludzi, to świadczy o tym, że jesteś człowiekiem ...

Anna Rylska

Od: Wto wrz 12, 2006 12:16

Post » Pon lis 21, 2011 20:06 Re: Niebieski i długowłosy z cmentarza w Brwinowie. PILNIE DT

Niebieski złapał mnie za serce więc się niecierpliwię.:)
Rok temu adoptowałam włóczącego się ruseczka z uszkodzonym okiem z Animalii .Normi był faaajny...niestety miał nerki torbielowate i skrajną nn.Jest za TM.
Był ze mną tylko miesiąc...był takim fajnym kotem (lał jamnika...ale znalazłabym mu dom bez psów gdyby się nie ułożyło)

Ten wygląda jak Normi.

Mam w domu już wszystkie koty, plaskacze są cudowne:)
Ale marzę o niebieściuchu.

A znajomi szukają takiego kota...więc może...

kotkins

[poprzednia][następna]