SKARBONKA KAN! Koty z Radomska na FB :)

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Nie lis 06, 2011 9:16 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

Ania i jej Nitro pisze:No to przy sobocie kasą sypnełyśmy :D :ok:

I tak ma byc hehe.... Na zdrówko kociakom :1luvu:
ObrazekObrazekObrazek Obrazek

ninakiler

Od: Pt paź 14, 2011 14:49

Post » Nie lis 06, 2011 11:16 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

witajcie, jak dobrze WAS "słyszeć" :D Obrazek
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Od: Pon lip 06, 2009 14:17

Post » Nie lis 06, 2011 11:31 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

A pamiętamy o codziennym klikaniu? :kotek:
http://www.organizacjepozytku.info/2/ :1luvu:

ninakiler

Post » Nie lis 06, 2011 13:43 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

ninakiler pisze:A pamiętamy o codziennym klikaniu? :kotek:

Jak tam klikać co by działało?
Obrazek

Ania i jej Nitro

Od: Pon lip 25, 2011 13:44

Post » Nie lis 06, 2011 17:12 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

Ania i jej Nitro pisze:
ninakiler pisze:A pamiętamy o codziennym klikaniu? :kotek:

Jak tam klikać co by działało?

wybieramy z listy RADOMSZCZAŃSKIE TOWARZYSTWO OPIEKI NAD ZWIERZĘTAMI i po prawej stronie znaczek kciukaska czyli glosuj... otworzy sie nam stronka gdzie wpisac w okienko musimy kod weryfikacyjny... zwykle sa to roznie powykrecane literki hasla pierwszego... przepisujemy je... i klikamy oddaj głos :) jesli kod zostal zle wpisany wyswietli sie nowy... wiec probujemy az do skutku... a tak tę operację powtarzamy każdego dnia przy sprawdzaniu poczty :roll: :ryk:

ninakiler

Post » Pon lis 07, 2011 9:17 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

Jestem, banerek przelinkowany do nowego wątku, nie trzeba zmieniać kodu :mrgreen:
Obrazek Obrazek
W sprawie banerków proszę o pw Obrazek

panikota

Od: Czw wrz 10, 2009 7:02

Post » Pon lis 07, 2011 9:27 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

panikota pisze:Jestem, banerek przelinkowany do nowego wątku, nie trzeba zmieniać kodu :mrgreen:

Bardzo dziękujemy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Pon lis 07, 2011 12:29 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

Dzisiaj usłyszałam od weta,że powinnam sobie i ludziom, którzy przynoszą mi bezdomne koty powiedzieć DOŚĆ - przecież wszystko ma swoje granice, gdzie je pani upycha?
Tylko któremu kotu powiedzieć- ciebie już nie wezmę bo nie mam miejsca :cry:
Czy Kacperek , Lusia i Zenuś powinny zostać na dworze bo były dzikie, chowały się przede mną długi czas a teraz najchętniej zamiziały by mnie na śmierć? Czy Hania, kotka z chorymi oczkami powinna być uśpiona żeby się nie męczyła? Czy Franuś z chorym uchem, katarem powinien zostać na cmentarzu i tam umrzeć? A może nie powinnam już brać brązowego wychudzonego kocurka Koli z poparzonymi opuszkami łapek żyjącego także na pobliskim cmentarzu albo Felusia z przetrąconym kręgosłupem , zgnitą sierścią na ogonie i nogach od biegunki? Przecież nie mam ich gdzie izolować a mogą być nosicielami różnych chorób. Czy trzy rudzielce Lolek, Tolek i Olek powinny zostać na działkach aby ktoś się z nimi w końcu rozprawił ? Mogę tak napisać o każdym z kociaków, które do mnie dotarły, bo każdy z nich przeżył jakąś dramatyczną historię :cry:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Pon lis 07, 2011 18:46 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

andzelika1952 pisze:Dzisiaj usłyszałam od weta,że powinnam sobie i ludziom, którzy przynoszą mi bezdomne koty powiedzieć DOŚĆ - przecież wszystko ma swoje granice, gdzie je pani upycha?
Tylko któremu kotu powiedzieć- ciebie już nie wezmę bo nie mam miejsca :cry:
Czy Kacperek , Lusia i Zenuś powinny zostać na dworze bo były dzikie, chowały się przede mną długi czas a teraz najchętniej zamiziały by mnie na śmierć? Czy Hania, kotka z chorymi oczkami powinna być uśpiona żeby się nie męczyła? Czy Franuś z chorym uchem, katarem powinien zostać na cmentarzu i tam umrzeć? A może nie powinnam już brać brązowego wychudzonego kocurka Koli z poparzonymi opuszkami łapek żyjącego także na pobliskim cmentarzu albo Felusia z przetrąconym kręgosłupem , zgnitą sierścią na ogonie i nogach od biegunki? Przecież nie mam ich gdzie izolować a mogą być nosicielami różnych chorób. Czy trzy rudzielce Lolek, Tolek i Olek powinny zostać na działkach aby ktoś się z nimi w końcu rozprawił ? Mogę tak napisać o każdym z kociaków, które do mnie dotarły, bo każdy z nich przeżył jakąś dramatyczną historię :cry:

Boże przeciez tak się nie da... ja bym tez nie potrafila wybrac... baa nawet bym chyba nie probowala zklasyfikowac kogo chce uratowac a kogo poprostu wysle na pewną śmierć. Nie rozumiem jak tak mozna powiedziec... :cry: I w dodatku zabolalo mnie to ze powiedziala to osoba, ktora na codzien zajmuje sie zwierzetami... patrzy na ich cierpienie i pomaga im... :? Czyżby do kazdego zawodu... po pewnym okresie jego wykonywania, wkradł się taki dystans ze nagle mozna wyłączyć uczucia i powiedziec tego uratuję a na tego to szkoda czasu i nerwow..???? Boze naprawdę nierozumiem.
Trzeba się cieszyc ze sa osoby na tym swiecie... ba nawet w tak malym Radomsku, które poswiecajac swoje zycie, zdrowie, pieniądze.. robią wszystko by pomoc tym zwierzetom :!:

ninakiler

Post » Pon lis 07, 2011 21:11 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

W tym chyba właśnie jest problem - że Radomsko jest małe...

Megana

Od: Śro gru 31, 2008 1:14

Post » Pon lis 07, 2011 21:40 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

Megana pisze:W tym chyba właśnie jest problem - że Radomsko jest małe...

Ale ma wielkich ludzi... Andzelika jest tego zywym dowodem...

ninakiler

Post » Pon lis 07, 2011 22:34 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

I mój przelew poszedł. Pozdrawiam. Głaski dla kocików
Obrazek

agara

Od: Pon lis 09, 2009 22:35

Post » Wto lis 08, 2011 10:35 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

dziękujemy mocno, że jesteście :!: dzieki temu andzelika nie jest sama :1luvu:
Klara i Filip. Obrazek

Hanulka

Post » Śro lis 09, 2011 12:52 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

Jest nadzieja na lokal. Ale boję się kolejnego rozczarowania tak jak było już kilkakrotnie. :oops:
Jest to dwupokojowe mieszkanie / dosyć duże metrażowo / za kwotę 350,00zł miesięcznie . Jest już w tym ogrzewanie , bo podłączone jest do sieci miejskiej. Jest tylko jedno ale - nie ma tam drzwi wejściowych, ponieważ do tej ściany gdzie były drzwi właściciele dobudowali sobie nowy dom. Musielibyśmy wchodzić do niego przez ich mieszkanie lub przez okno :mrgreen: Nie ma tam nawet ganku, z którego można wejść ale jest od razu część mieszkalna , jadalnia, kuchnia. Właściciele godzą się na wyjęcie okna i wstawienie drzwi wejściowych, a jest to koszt 1000,00zł tylko ,że to na nasz koszt / może wtedy zejdą przez jakiś czas z czynszu? Nie mogę przez to wszystko spać :oops: :oops:
ObrazekObrazek
Obrazek

andzelika1952

Od: Śro wrz 03, 2008 16:39

Post » Śro lis 09, 2011 12:54 Re: SKARBONKA KOCIEJ ARKI NOEGO ZAPRASZA DO GRONA POMOCOWEGO!!

NIECH SIĘ UDA

Kase zorganizujemy, wierzę!!!!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

[poprzednia][następna]