Ania i jej Nitro pisze:No to przy sobocie kasą sypnełyśmy![]()
I tak ma byc hehe.... Na zdrówko kociakom

Moderator: Estraven
Ania i jej Nitro pisze:
Jak tam klikać co by działało?
panikota pisze:Jestem, banerek przelinkowany do nowego wątku, nie trzeba zmieniać kodu
andzelika1952 pisze:Dzisiaj usłyszałam od weta,że powinnam sobie i ludziom, którzy przynoszą mi bezdomne koty powiedzieć DOŚĆ - przecież wszystko ma swoje granice, gdzie je pani upycha?
Tylko któremu kotu powiedzieć- ciebie już nie wezmę bo nie mam miejsca![]()
Czy Kacperek , Lusia i Zenuś powinny zostać na dworze bo były dzikie, chowały się przede mną długi czas a teraz najchętniej zamiziały by mnie na śmierć? Czy Hania, kotka z chorymi oczkami powinna być uśpiona żeby się nie męczyła? Czy Franuś z chorym uchem, katarem powinien zostać na cmentarzu i tam umrzeć? A może nie powinnam już brać brązowego wychudzonego kocurka Koli z poparzonymi opuszkami łapek żyjącego także na pobliskim cmentarzu albo Felusia z przetrąconym kręgosłupem , zgnitą sierścią na ogonie i nogach od biegunki? Przecież nie mam ich gdzie izolować a mogą być nosicielami różnych chorób. Czy trzy rudzielce Lolek, Tolek i Olek powinny zostać na działkach aby ktoś się z nimi w końcu rozprawił ? Mogę tak napisać o każdym z kociaków, które do mnie dotarły, bo każdy z nich przeżył jakąś dramatyczną historię![]()
Megana pisze:W tym chyba właśnie jest problem - że Radomsko jest małe...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Majestic-12 [Bot], Szymkowa i 376 gości