[W-WA]Koty z Dworkowej-POMOC w łapaniu POTRZEBNA!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 07, 2011 17:35 Re: [W-WA]Koty z Dworkowej-POMOC w łapaniu POTRZEBNA!

XAgaX, jeszcze raz bardzo dziękuję za chęć pomocy.

Przypuszczam, że trzeba będzie tę akcję jakoś lepiej zorganizować bo wszystkich kocic jest tam sześć a nie trzy jak mi się wydawało.
Trzy dorosłe, trzy młode i trójka kociąt płci nieznanej.
Na wycięcie wszystkich nie będziemy miały pieniędzy.
Na szczęście, jak się przed chwilą dowiedziałam, sprawą zainteresowała się pewna dość znana osoba, która bez problemu uzyskała wsparcie w Koterii.
Wsparcie dotyczyć ma wyłapania kociaków.
Nie wiem w tej chwili jakie (i czy w ogóle) są ustalenia odnośnie kocic.

W każdym razie przekażę Twój nr telefonu osobie, która te koty dokarmia.
Może uda się zmontować jakąś ekipę, która zajmie się mamuśkami.
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pon lis 07, 2011 17:55 Re: [W-WA]Koty z Dworkowej-POMOC w łapaniu POTRZEBNA!

pixie65 pisze:XAgaX, jeszcze raz bardzo dziękuję za chęć pomocy.

Przypuszczam, że trzeba będzie tę akcję jakoś lepiej zorganizować bo wszystkich kocic jest tam sześć a nie trzy jak mi się wydawało.
Trzy dorosłe, trzy młode i trójka kociąt płci nieznanej.
Na wycięcie wszystkich nie będziemy miały pieniędzy.
Na szczęście, jak się przed chwilą dowiedziałam, sprawą zainteresowała się pewna dość znana osoba, która bez problemu uzyskała wsparcie w Koterii.
Wsparcie dotyczyć ma wyłapania kociaków.
Nie wiem w tej chwili jakie (i czy w ogóle) są ustalenia odnośnie kocic.

W każdym razie przekażę Twój nr telefonu osobie, która te koty dokarmia.
Może uda się zmontować jakąś ekipę, która zajmie się mamuśkami.

Jestem do dyspozycji. Mam nadzieję, że się uda- w razie potrzeby zapraszam do Kasy Kastracyjnej :) Rozumiem, że ta znana osoba rozmawiała z Koterią w sprawie kastracji kotek? :)

na razie podrzuciłabym karmicielce temat Promonvetu, jak kotki już nie karmią.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pon lis 07, 2011 18:13 Re: [W-WA]Koty z Dworkowej-POMOC w łapaniu POTRZEBNA!

Na razie była mowa o kociętach, zobaczymy jak to dalej się potoczy.
Bardzo dziękuję za propozycję wsparcia ze strony Kasy Kastracyjnej.
Gdyby udało się zorganizować tańsze sterylki - dałybyśmy radę je sfinansować dla trzech kocic.
Teraz, kiedy okazało się, że są jeszcze trzy - będziemy potrzebować także takiej pomocy...
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Post » Wto lis 08, 2011 10:22 Re: [W-WA]Koty z Dworkowej-POMOC w łapaniu POTRZEBNA!

pixie65 pisze:Na razie była mowa o kociętach, zobaczymy jak to dalej się potoczy.
Bardzo dziękuję za propozycję wsparcia ze strony Kasy Kastracyjnej.
Gdyby udało się zorganizować tańsze sterylki - dałybyśmy radę je sfinansować dla trzech kocic.
Teraz, kiedy okazało się, że są jeszcze trzy - będziemy potrzebować także takiej pomocy...

Znam miejsce, gdzie można ciachnąć za 100 zł od kotki - dobry, sprawdzony wet.
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Pt lis 25, 2011 22:24 Re: [W-WA]Koty z Dworkowej-POMOC w łapaniu POTRZEBNA!

Dzięki wolontariuszce Koterii złapana została trójka kawalerów (już po zabiegach) oraz trójka kociaków.

Pola Negri

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
zdążyła już nawet znaleźć własny dom :D :ok:

Dwójka papuśnych chłopaczków przebywa w DT

Obrazek Obrazek Obrazek
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

[poprzednia]