program tv

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob paź 01, 2011 19:36 Re: program tv

A ile płacą?
najszczesliwsza

Post » Sob paź 01, 2011 19:41 Re: program tv

najszczesliwsza pisze:A ile płacą?

W sumie, jeśli dobrze zapłacą, to można na poczekaniu jakąś historię opowiedzieć :mrgreen:

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

Post » Sob paź 01, 2011 19:43 Re: program tv

issey32 pisze:

W sumie, jeśli dobrze zapłacą, to można na poczekaniu jakąś historię opowiedzieć :mrgreen:

Właśnie dlategoż pytam...
najszczesliwsza

Post » Sob paź 01, 2011 19:48 Re: program tv

W mailu do fundacji ujęli to ładnie, iż szukają kobiet, których jedyną miłością są koty :twisted: to jedyną od razu pokazuje o jaki program tu chodzi :roll: niech sobie zrobią odcinek: "moje małżeństwo się rozpadło, bo żona oglądała wasz program-wyznania porzuconych mężów" albo coś w ten deseń :twisted:

Duża von Focha

Od: Śro kwi 29, 2009 14:04

Post » Sob paź 01, 2011 19:49 Re: program tv

issey32 pisze:

materialistki :roll: :twisted: :D
Mały kociak szuka lokum na parę dni.

kotx2

Od: Wto sty 25, 2011 16:23

Post » Sob paź 01, 2011 19:52 Re: program tv

Duża von Focha pisze:W mailu do fundacji ujęli to ładnie, iż szukają kobiet, których jedyną miłością są koty :twisted: to jedyną od razu pokazuje o jaki program tu chodzi :roll: niech sobie zrobią odcinek: "moje małżeństwo się rozpadło, bo żona oglądała wasz program-wyznania porzuconych mężów" albo coś w ten deseń :twisted:

A to nie jest czasem ten sam temat?
viewtopic.php?f=1&t=133842
:?
To tylko ja,
Tż Gretty
:cat3: Kot. Nie dla idiotów!

Gretta

Od: Wto lip 18, 2006 12:53

Post » Sob paź 01, 2011 19:58 Re: program tv

najszczesliwsza pisze:
issey32 pisze:

Właśnie dlategoż pytam...

Wygooglałam taki link o wynagrodzeniu: http://www.niania.pl/co-nowego/bzyfuvtf ... tList.html
Z tego wynika, że zwracają koszty podróży, zapewniają wyżywienie, a za występ płacą 250 zł.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob paź 01, 2011 19:58 Re: program tv

kotx2 pisze:
issey32 pisze:

materialistki :roll: :twisted: :D

Kasa na koty. :mrgreen:

Duża von Focha pisze:W mailu do fundacji ujęli to ładnie, iż szukają kobiet, których jedyną miłością są koty :twisted: to jedyną od razu pokazuje o jaki program tu chodzi :roll: niech sobie zrobią odcinek: "moje małżeństwo się rozpadło, bo żona oglądała wasz program-wyznania porzuconych mężów" albo coś w ten deseń :twisted:

:ok:
Kocie Hospicjum -1% - KRS 0000408882

'Pijcie swe niezaznane szczęście
chcąc nie być tym, kim jesteście'

Agn

Od: Pt paź 21, 2005 14:01

Post » Sob paź 01, 2011 20:07 Re: program tv

Nie rozumiem, jak związek może rozpaść się przez koty. To absurd. Jeżeli się rozpada, to dlatego, że jedna strona nie jest w stanie pokochać, a nawet tylko zaakceptować to, co kocha druga strona. Rozpada się więc przez egoizm, brak tolerancji, wrażliwości, empatii, a nie przez koty.

Tłumaczyłam pani, która zadzwoniła do mnie, że kociary to nie jakieś nawiedzone baby, od których mężczyźni pryskają gdzie pieprz rośnie. Przeciwnie - to osoby na poziomie, mające rodziny, które często podzielają ich miłość do zwierząt, że zajmowanie się kotami absolutnie nie wyklucza bycia dobrą matką.

vega013

Od: Czw lut 22, 2007 20:00

Post » Sob paź 01, 2011 20:08 Re: program tv

Do mnie też dzwonili :mrgreen:
Do Agneski i AnniM.
Chyba z ogłoszeń brano nr telefonów.

mam predyspozycje na gwiazdę :lol: chyba :oops: Ale kryteria za wysokie :mrgreen: TZ,dzieci, koty...
Obrazek

Dla naszych Słoneczek [*] Kochamy i tęsknimy.

ASK@

Od: Czw gru 04, 2008 12:45

Adopcje: 12 >>

Post » Sob paź 01, 2011 20:11 Re: program tv

vega013 pisze:Nie rozumiem, jak związek może rozpaść się przez koty. To absurd. Jeżeli się rozpada, to dlatego, że jedna strona nie jest w stanie pokochać, a nawet tylko zaakceptować to, co kocha druga strona. Rozpada się więc przez egoizm, brak tolerancji, wrażliwości, empatii, a nie przez koty.

Tłumaczyłam pani, która zadzwoniła do mnie, że kociary to nie jakieś nawiedzone baby, od których mężczyźni pryskają gdzie pieprz rośnie. Przeciwnie - to osoby na poziomie, mające rodziny, które często podzielają ich miłość do zwierząt, że zajmowanie się kotami absolutnie nie wyklucza bycia dobrą matką.

:ok: podpisuje sie pod Twoim postem :ok:

kotx2

Post » Sob paź 01, 2011 20:11 Re: program tv

ASK@ pisze:Do mnie też dzwonili :mrgreen:
Do Agneski i AnniM.
Chyba z ogłoszeń brano nr telefonów.

mam predyspozycje na gwiazdę :lol: chyba :oops: Ale kryteria za wysokie :mrgreen: TZ,dzieci, koty...

ja dostałam pw

kotx2

Post » Sob paź 01, 2011 20:13 Re: program tv

:ok:
albo niech wyszukają byłych którzy będą płakać że ex wolała koty :evil:

Poker71

Od: Nie lip 01, 2007 15:03

Post » Sob paź 01, 2011 20:14 Re: program tv

Jestem kobietą, mam w domu ponad 10 kotów (5 własnych, reszta to tymczasy).
Gdyby mógł powstać program propagujący to co robimy - sterylizacje kotek wolnożyjących, adopcje, pomoc kotom po wypadkach, pomoc kotom wyrzuconym z domów, to byłoby super...
Jednak tania sensacja mnie nie interesuje, w kontekście związków nie mam zamiaru nic opowiadać.

Jeżeli panią redaktor to faktyczie interesuje to można poczytać na moim wątku jak działam, czym sie zajmuję, to nie są jakieś dziwactwa czy fanaberie fiśnietych bab, tylko reakcja na sytuację bezdomnych zwierząt jaka jest wokół nas, to są realne działania, realna pomoc ( w roku 2011 wydałam do adopcji 38 kotów, wykastrowałam 39 kotek i kocurów, a nie jest to pierwszy rok mojej działalności).
Nie dążę do tego aby gromadzić w domu niewiadomojakie ilosci kotów, chcę im pomagać.
To, że są osoby, które próbują coś z tym robić to trzeba promować i zachęcać do tego innych a nie rozpatrywać to w kontekscie rozpadu czyichś związków :roll:
btw:
W związku jestem od ponad 10 lat, i jeśli miałby się on rozpaść to raczej nie przez koty.

Zapraszam też na stronę http://www.pkdt.pl
Jest nas więcej, chętnie weźmiemy udział w programie propagującym pomoc kotom wolnożyjącym i bezdomnym ale wolimy mówić o tym w jaki sposób można polepszyc sytuację zwierząt wokól nas niz o naszym życiu prywatnym.
www.kotangens.org
KOTANGENS na fb
Obrazek

mpacz78

Od: Pon wrz 15, 2008 16:00

Post » Sob paź 01, 2011 20:19 Re: program tv

vega013 pisze:...Tłumaczyłam pani, która zadzwoniła do mnie, że kociary to nie jakieś nawiedzone baby, od których mężczyźni pryskają gdzie pieprz rośnie. Przeciwnie - to osoby na poziomie, mające rodziny, które często podzielają ich miłość do zwierząt, że zajmowanie się kotami absolutnie nie wyklucza bycia dobrą matką.

Może właśnie w taki sposób należałoby przedstawić w programie osoby, które pomagaja kotom. Mniej tendencyjnie, za to bardziej edukacyjnie.

issey32

Od: Śro maja 18, 2011 9:39

[poprzednia][następna]